Cautare

194 de rezultate pentru "constructorul" (2.80 secunde)
Expertiza tehnica se face repede, iar in aproximativ 4 luni de la semnarea acordului cu locatarii, constructorul deschide santierul. Proiectantii spun ca, pe perioada constructiei sunt cele mai multe probleme, iar ponoasele le trag locuitorii ultimului etaj.
Constructorul drumului ne-a sunat sa ne spuna nu numai ca stie ca articolul a fost comandat, dar ca stie precis si cine ni l-a comandat.
Constructorul monteaza in aceste zile calea de rulare, iar blocurile metalice sunt aduse pe Dunare si ridicate cu macarale speciale.
13 km din A1 risca sa ramana in aer, dupa ce constructorul a anuntat ca lucrarea valoreaza in prezent dublu fata de valoarea estimata anul trecut.
Din acesti bani, constructorul isi cumpara materialele si materia prima, isi plateste oamenii si-si calculeaza un profit bunicel. Chiar daca firma este straina sau de-a noastra, muncitorii care lucreaza la o astfel de lucrare sunt tot romani.
Prin aducerea fostului senator PSD George Maior la conducerea Serviciului Roman de Informatii (SRI), presedintele Basescu a reusit sa dea trei lovituri dintr-o data:
Constructorul a lalait-o, de mantuiala, fara tragere de inima, nepasator, grijuliu doar cu profitul sau. Acum, cand rezultatul poate fi pipait, dromaderii vor sa ne convinga ca e bine si frumos.
Constructorul a scris negru pe alb in contract ca, in cazul unor calamitati naturale precum vijelia, grindina sau cutremurul, garantia nu mai are valabilitate.
Constructorul spune ca, in conditiile in care edilul ar aproba reluarea lucrarilor, proiectul ar fi finalizat in termen de 9 luni.
Constructorul a primit deja din Polonia sinele de tramvai care vor fi amplasate pe pasaj. Sinele lungi de cate 16 m isi asteapta randul in depozitul SCT de la Cernele.
Teoretic, potrivit Managementului de trafic aprobat de Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova, inchiderea strazii Carol I ar urma sa se aplice din ziua de 28 iunie, mai precis de la ora 00.00 a noptii de miercuri spre joi, insa constructorul MITLIV a cerut inchiderea circulatiei inca de miercuri seara, de la ora 22.00.
Constructorul estimeaza ca acestea ar putea sa mai dureze chiar si doi ani. Si costurile s-au modificat iar estimarile arata ca acestea ar putea depasi 100 de milioane de lei.
In total, acest contract valoreaza 1, 27 miliarde de lei fara TVA, iar constructorul are la dispozitie 48 de luni pentru a realiza lucrarea.
Au aparut inca din toamna anului trecut, iar constructorul a incercat sa rezolve situatia printr-o solutie de moment, insa fara succes.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com