Cautare

72 de rezultate pentru "colceriu mioara" (3.38 secunde)
6 August 2015, recitaluri extraordinare sustinute de Nineta Popa si Maria Dragomiroiu 7 August 2015, recitaluri sustinute de Sanzienele si Mioara Velicu 8 August 2015, recitaluri sustinute de Mandrele si Niculina Stoican 9 August 2015, recitaluri sustinute de Radu Ille, Oana Florea si de Aurora si Sandel.
Doina Scripcaru, Bianca Ionescu-Ballo, Silvia Sohterus-Marascu, Tina Munteanu, Patricia Seymour, Gabriela Daha, Mediana Vlad, Daniela Bucsan, Gladiola Nitulescu-Lamatic, Mioara Manea-Arvunescu, Amelia Antoniu, Virginia Stamate-Simulescu, Raluca Cioca si solistii:
Dr. Mioara Predescu, coordonator Centrul Roman HIV/SIDA al INBI "Prof. Dr.
Familia Vespan, adica Gheorghe Vespan, Mioara Vespan si Dragos Vespan - fiul celor doi, distribuitor pe Bucuresti, participa cu un stand Perla Moldovei - apa natural alcalina - in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Mioara Predescu, coordonatorul proiectului. In prezent, in lume, sunt 185 milioane de persoane infectate cu virusul hepatitic C, iar un milion mor in fiecare an.
In anul 2013 bunica Maria Iliut a decedat, insa Mioara Iliut, matusa copiilor, continua lupta pentru a afla care a fost soarta celor trei frati", a mai spus Gabriela Firea, care i-a cerut lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie, sa spuna ce s-a intamplat de fapt in 1990 cu cei trei copii ai familiei Iliut si in ce a constat remuneratia pentru serviciile sale.
Chiar si daca nu intentiona sa-i faca ceva, nu e bine sa mergi pe strada si sa vezi ca o masina incearca sa dea peste tine", a declarat avocata Mioara Donasa.
Aneta Stan, Niculina Stoican, Sava Negrean Brudascu, Ioana Ardelean, Cornel Borza, Anghelina Timis, Mariana Anghel, Mioara Velicu, Traian Jurchela, Veta Biris, Ionut Fulea si Codru de Romania, Tudor si Nicolae Furdui Iancu si Crai Nou, Ioan Bocsa si Dumitru Farcas, Muguri de Tezaul si Leontina Farcas, Roxana Reche, Catalin Hasa, Nicolae Tuhut, Dorina Narita, Floricica Moga, Ansamblul Folcloric Muresul din Targu Mures, Ansamblul Folcloric Augustin Bena al judetului Alba, Ansamblul Folcloric Stefan Voda din Republica Moldova, Ansamblul Folcloric Doina Aiudului, Piata Cetatii Alba Carolina Ora 17.00 - RePatriot - Romania are nevoie de creatori de valoare, conferinta - Amfiteatrul A9, Universitatea 1 Decembrie 1918 Ora 19.00 - Pagini celebre:
Loredana & Banda Agurida, Andra, Monica Anghel, Luminita Anghel, Paula Seling, Nico, Andreea Banica, Marcel Pavel, Phoenix, Vunk, Bere Gratis, Directia 5, Vita de Vie, Tolouse Lautrec, byron, Voltaj, Proconsul, Stefan Hrusca, Ducu Bertzi, Fuego, Damian Draghici & Friends, Bosquito, Ovidiu Komornyik, Cargo, Corul de copii Radio, Mioara Velicu, Irina Loghin, Grigore Lese, Gheorghe Turda si multi altii.
La acest capitol au batut la ochi numirile succesive de la Capitala, unde scaunul de prefect a fost ocupat pentru cinci zile de fostul ofiter de securitate Silvian Ionescu iar pe urma de fostul manechin Mioara Mantale (amindoi cunoscuti ca apropiati ai fostului primar general Basescu).
In timp ce Micul Paris se transforma în Marea Veneţie, Mioara Mantale susţine că totul este sub control.
çnainte de alegeri, doamna Mioara Roman declara ca l-a vazut pe candidatul pentru Cotroceni in posturi incompatibile cu cea a unui viitor sef de stat.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com