Cautare

1150 de rezultate pentru "cojocaru paul" (3.75 secunde)
Gazdele au avut o ocazie buna in minutul 25, cand Cojocaru a aparat reluarea lui Nolito.La 8 minute dupa pauza, Reghecampf i-a trimis in teren pe Stanciu si Popa, care nu au reusit insa sa iasa prea mult in evidenta.
scriitoarele Carmen Firan si Lavinia Pintea Tatomir, care au lansat in aceeasi zi doua volume superbe, Dialogul vantului cu marea - Nina Cassian in conversatie cu Carmen Firan si In umbra lui Adrian Pintea, regizorul Radu Gabrea si sotia sa, actrita Victoria Cocias, scriitorii Adrian Sangeorzan, Dan Safran sau Dragos Cojocaru...
Printre medicii care au efectuat manevrele de resuscitare a Laurei Vizireanu se numara colega sa, dr. Alexandra Cojocaru. ... Alexandra Cojocaru si dr.
Iata ce spune Catalin Cojocaru, un tanar fotoreporter din Calarasi, referitor la participarea lui la acest miting, de sambata, de la Bucuresti:
In urma remizei dintre UTA Arad si FCSB, obtinuta in-extremis de gazde, dupa ce ros-albastrii au incasat trei cartonase rosii in ultimele minute, MM Stoica, a lansat un atac la adresa centralului Adrian Cojocaru (42 de ani), pe care il acuza ca o dezavantajeaza intentionat pe vicecampioana cu fiecare ocazie.
In acelasi an, cei sase au fost trimisi in judecata, alaturi de alte trei persoane care au fost implicate mult mai putin in actiunile infractionale ale grupului - Anisoara Cojocaru, Luminita Niculescu si Manuela Paraschiv.
Nu am spus niciun cuvant despre Cojocaru. Cate aveam de spus despre Cojocaru inaintea meciului astuia... Craiova a egalat in prelungiri in urma unui corner inexistent.
Comitetul Executiv al PNL l-a nominalizat ieri pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul pe Paul Victor Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
FARCAS) Ufologul australian Paul Dean, despre care am amintit si saptamana trecuta, a devenit, in ultimii 20 de ani, expert in ceea ce priveste asa-numitele fisiere OZN guvernamentale.
Iar de data aceasta, cei despre care se afirma ca au prezis aceasta grozavie nu sunt niste clarvazatori plecati cu pluta, ci insusi Michio Kaku, unul dintre cei mai mediatizati mari fizicieni din lume, dar si Paul Hellyer, fost ministru al apararii din Canada.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre, a declarat ca incearca sa aduca in judetul Galati cit mai multe fonduri guvernamentale.
Paul Pacuraru, senator si consilier al primului ministru Calin Popescu Tariceanu, a comentat, pentru "Monitorul de Galati", excluderea din PNL a oamenilor politici Mona Musca si Ioan Ghise.
Daca asupra ofertei politice a PNL privind strategia de modernizare a Romaniei au existat puncte de vedere pertinente si indrumare din partea senatorului Varujan Vosganian, in ceea ce priveste programul de strategii politice a liberalilor coordonarea a revenit senatorului galatean Paul Pacuraru.
Ministrul Munci Paul Pacuraru, care este si senator, a adresat presedintelui Senatului o scrisoare in care cere "deschiderea procedurii de autorizare a analizei daca exista o fapta penala in activitatea" sa care sa intemeieze inceperea urmaririi penale.
Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Norica Nicolai, a declarat miercuri ca senatorii care cerceteaza cazurile Paul Pacuraru si Codrut Seres vor propune o solutie plenului, si nu se va proceda ca la Camera Deputatilor, unde comisia a lasat plenul sa decida.
Senatorul Ioan Chelaru, membru al Comisiei juridice, a declarat, miercuri, ca Senatul ar putea dezbate cazurile Paul Pacurau si Codrut Seres in sesiunea din toamna, fiind posibil insa ca raportul referitor la ministrul Muncii sa fie dezbatut chiar in ultima zi a actualei sesiuni, pe 30 iunie.
Mircea Toader si Victor Paul Dobre, parlamentari... in mintea unora Spre surprinderea noastra, doi fosti parlamentari de Galati, democrat-liberalul Mircea Nicu Toader si liberalul Victor Paul Dobre, sunt prezenti in mintile unora ca deputati, chiar daca nu mai activeaza de mult ca parlamentari. ... Victor Paul Dobre parca...
Senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat marti, la dezbaterile din Senat asupra solicitarii DNA privind inceperea urmaririi impotriva ministrului Paul Pacuraru, ca ar trebui ca presedintelui Traian Basescu sa i se ceara sa nu il suspende pe acesta daca este aprobata inceperea urmaririi penale.
Senatorii au decis continuarea urmarii penale in dosarele lui Codrut Seres si in cel al lui Paul Pacuraru.
Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a achitat pe deputatul Dan Ilie Morega si pe fostul ministru al muncii, familiei si egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, in procesul in care cei doi erau judecati pentru dare, respectiv luare de mita.
google-analytics.com