Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (3.87 secunde)
cerentelul, coada soricelului, cretisoara, liliacul, mesteacanul, musetelul, nalba mare, papadia, silurul, valeriana, vimantul. Retete utilizate UZ INTERN Coada soricelului - infuzie dintr-o lingura de flori, la o cana cu apa (300 ml).
Aparatul de zbor s-a rupt in doua la impactul cu apa, iar pana la ora actuala nu a fost gasita decat coada elicopterului. ... Deocamdata au gasit doar jumatate din elicopter (coada), dar nu gasesc carlinga, unde se presupune ca se afla prinse celelalte persoane din elicopter.
Ieri, la targul de la Universitate era coada: romanii se inghesuiau sa cumpere kurtos kolacs de la standul lui Fejer Karoly, mai ales ca acesta este foarte gustos.
Ne-am obisnuit sa ne situam in coada clasamentului intre statele Uniunii Europene. ... Ne bucuram ca de data aceasta Romania se desprinde de plutonul celor din coada si sare cu putin peste media europeana.
Il rugam pe domnul presedinte sa nu-i uite pe oamenii care au stat la coada sa-l voteze", a declarat Puya.
A pus coada intre picioare si a declarat ca, intrucat Executivul pe care il conduce mai are doar doua luni de viata, nu este in masura sa discute sau sa negocieze un obiectiv pe termen lung si de o asemenea anvergura, cum este reintregirea statului.
- cancerul pancreatic la nivelul corpului pancreasului sau in coada pancresului de obicei determina dureri abdominale si pierdere ponderala. ... - cancerul pancreatic la nivelul corpului pancreasului sau in coada pancresului de obicei determina dureri abdominale si pierdere ponderala.
Apoi a facut o curba in sus, in timpul careia coada i s-a alungit foarte mult (5-6 m). Dupa aceea a luat o pozitie paralela cu pamantul, coada lungindu-i-se din nou la vreo 10-11 m.
Ceaiul de coada calului este un excelent remineralizant si un foarte bun diuretic.
Pancreasul este compus si cap, corp si coada. ... In interiorul pancreasului exista mici ducte (tuburi) care transporta lichidele produse de pancreas in ductul pancreatic â€" acest canal poarta fluidele de-a lungul pancreasului, de la coada la cap si catre duoden.
Imediat dupa ghiseu, turistul s-a asezat la coada de masini, in timp ce un bac pleca.
Si cand s-a asezat la coada Cu palos, mantie si scut Deodata oamenii din strada Ca Voievod l-au cunoscut. ... Coada soricelului ar fi urcarea celor 4 trepte propuse de mine mai sus.
Si cand s-a asezat la coada Cu palos, mantie si scut Deodata oamenii din strada Ca Voievod l-au cunoscut. ... Coada soricelului ar fi urcarea celor patru trepte propuse de mine mai sus.
Daca ai calcat-o pe coada, asteapta-te sa nu-ti raspunda la telefon sau sa-ti inchida telefonul in nas in mijlocul conversatiei. ... Orgoliul, care impinge femeia la lucruri iesite din comun, cum ar fi sa-ti arunce telefonul de perete cand o calci pe coada.
Mii de credinciosi au stat la coada, zilele trecute, la Biserica Sfantul Mina din Bucuresti, ca sa atinga moastele facatoare de minuni ale sfantului ocrotitor al pagubitilor si hotilor deopotriva.
Actuala garnitura face coada la usa PNL pentru a schimba urgent locul in care se achita cotizatie dar mai ales pentru a-si pastra slujbele.
O situatie jenanta, din care tocmai cel cu musca pe caciula a parasit discutiile trantind, excesiv de furios, usa. Ca-n vechea vorba in care “capra raioasa isi tine coada sus“!
Plecati de la coada vacii, trecuti prin Parlament, se intorc iarasi la coada vacii ca sa incheie un ciclu istoric.
Bolnavul se duce la medic, daca il gaseste, sta la coada, se enerveaza, mai vine poate a doua zi ca s-au terminat bonurile si tot asa.
conferinta de presa, institutii "bagate in priza" si instruite sa dea piept, la modul cel mai serios, cu "dusmanul" care da din coada la coltul strazii, fofilat printre boscheti si mormane de gunoaie.
google-analytics.com