Cautare

712 de rezultate pentru "club alcatraz party" (3.01 secunde)
Music Club lanseaza o serie de super concerte de jazz si rock, ce vor avea loc vineri, la obisnuita locatie din Strada Baratiei 31.
• iMapp Bucharest 555 Tot sambata, de la ora 23,00, Palatul Parlamentului va deveni un ecran gigant, pe care se va proiecta iMapp Bucharest 555, un spectacol multimedia unic in Europa, urmat de "DJ Open Air Party"care va transforma Piata Constitutiei intr-un club in aer liber.
Acesta este totodata primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2013 dintr-o lunga serie de evenimente care-si propun sa pregateasca publicul roman pentru editia din acest an a festivalului ce va avea loc in weekendul 5-7 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.
Adica a achitat cu banii contribuabililor datoriile unei firme private, asa cum este SC Fotbal Club U Craiova. ... SC Fotbal Club U Craiova nu-si platise nici macar chiria pentru folosirea stadionului, ca sa nu mai vorbim de faptul ca societatea care administra clubul intrase in procedura de faliment.
Sambata, 12 iulie a.c., in municipiul Mangalia se deschide cel mai luxos club de pe litoral, dupa cum considera chiar autoritatile locale. De altfel, la deschiderea "Mondy‘s Vision Club" va participa si primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.
"Sunt directorul Clubului Sportiv (CS) Universitatea Craiova si in Craiova este un singur club care poarta numele de Universitatea, cu temei legal. Acest club a fost infiintat in 1948, apartine de Ministerul Educatiei si are 14 sectii in componenta.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectiva din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu reprezentantii locali ai marcii Volkswagen, unul dintre sponsorii traditionali ai Maratonului Bucuresti, Semimaratonului si ai curselor 10k&Family Run.
Evenimentul va avea loc vineri, 29 ianuarie, la Music Club (Strada Baratiei numarul 31), iar locurile vor fi limitate.
Vineri seara, cand s-a aflat de tragedia de la Club Colectiv, la posturile de stiri se spunea ca a avut loc o explozie. Dupa aceea, la scurt timp, au spus ca e vorba despre un incendiu la Club Colectiv.
Accesul la lansarea albumului Alpha se face pe baza unui CD achizitionat la intrarea in club. ... Ne face mare placere sa va invitam la acest "party" Lansarea albumului Alpha a fost gandita ca o intalnire intre prieteni. ... Ne face mare placere sa va invitam la acest "party".
"Vineri, 30 octombrie 2015, Goodbye To Gravity lanseaza noul album "Mantras of War" cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. ... Nu vor lipsi invitati speciali, un after-party de Halloween marca GTG si multe alte surprize!
Radar de Media Summer Party 2017. ... La Radar de Media Summer Party vom anunta si noile grile de vara a posturilor de televiziune.
Fashion TV, televiziune ce transmite in 180 de tari, organizator al celor mai importante evenimente si party-uri din lume, printre care: ... Paris, New York, Milano, Madrid, Londra Organizeaza, cu ocazia finalei UEFA Europe League, un eveniment special dedicat tuturor suporterilor, denumit Fashion TV Football Party.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Parazitii vor face legea in cadrul Revolution Party, iar joi invitata speciala a serii, Delia, va asteapta la Glamour Party.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti invitata speciala al serii, Corina, va asteapta la CrazyLicious Party.
Delia te va incanta la Pin Up Party, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 12 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events. ... Puya va da tonul la distractie in cadrul Back in Time Party.
Filmul Super party la birou, in regia lui Will Speck si a lui Josh Gordon, cu Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn, va avea premiera pe 9 decembrie 2016.
In fiecare weekend, parcul pune la dispoziție cea mai buna muzica de Dj, concursuri cu premii, Spuma Party si multe alte surprize.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Municipalitatea si-a motivat propunerea sustinand ca SC Fotbal Club "U" Craiova nu a respectat hotararea de consiliu din 2002, cand Consiliul Local (CL) a votat cumpararea de actiuni la club.
google-analytics.com