Cautare

130 de rezultate pentru "clinici osteoporoza" (6.19 secunde)
Osteoporoza este o boala endocrina. Asa se face ca endocrinologii iau painea colegilor ortopezi, scazand numarul fracturilor. Dar si patologia neurologica, interna, oncologica se interfereaza cu endocrinologia.
Cercetarile efectuate au aratat ca o persoana care are acest sindrom are un risc de a dezvolta boli ale arterelor coronare mai mare decat cele care au doar un nivel crescut de colesterol in sange - osteoporoza (scaderea densitatii osului) -osteoartrita - unele forme de cancer cum sunt cele de colon, san sau prostata.
"Excesul de sare in alimentatie (datorat in special cantitatii de sare prezenta in alimentele industriale) ne expune unor afectiuni ca hipertensiunea arteriala, maladii cardiovasculare (infarct de miocard), cerebrovasculare (accident vascular cerebral), osteoporoza, calculi renali, guta, artroze, artrite, calculi biliari, unele forme de cancer, obezitate, celulita".
Daca nu este tratat corect in cursul anilor acesta poate duce la orbire, boli renale, boli cardiace, afectare nervoasa, infectii cutanate, osteoporoza, paralizie si chiar moarte.
Femeia prezinta mai multe episoade de depresie si anxietate, inclusiv mai multe suiciduri ca urmare a depresiei, consecintele bolilor cu transmitere sexuala pot fi mai serioase la femei si exista boli care afecteaza in special femeile, cum ar fi osteoporoza.
se testeaza rar boala celiaca cand pacientul manifesta, de exemplu, dermatita herpetiforma, hipotrofie staturala, retard de crestere, intarzierea pubertatii, hepatita cronica cu hipertransaminazemie, hipoplazia smaltului dentar, artrita, osteopenie/osteoporoza, epilepsie cu calcificari occipitale, stomatita aftoasa, ataxie primara, tulburari psihice, infertilitate.
Pierderea masei osoase Nivelul scazut al testosteronului este legat de osteoporoza, o boala care slabeste oasele. 9.Probleme cu somnul Atunci cand nivelul de testosteron este mic, este posibil sa aveti probleme cu somnul si sa fiti agitat in timpul noptii.
Ea se va fixa pe oase si le va proteja de osteoporoza. Pe langa beneficiile extrem de importante asupra sistemului osos, vitamina D are, de asemenea, un rol decisiv in intarirea sistemului imun si, deci, in castigarea luptei cu infectiile.
Aceasta vitamina previne rahitismul, osteoporoza la persoanele in varsta si favorizeaza procesul de dezvoltare a copiilor. In medie, se recomanda 15-30 de minute de expunere zilnica la lumina solara.
Aceasta are un rol important in buna funcționare a organismului, deficientele putand duce la numeroase boli precum cancer sau osteoporoza.
afecteaza sanatatea si aspectul pielii si al dintilor, ducand la aparitia paradontozei, a cariilor dentare si a stomatitei nicotinice - Creste riscul de osteoporoza si cauzeaza boli ale inimii, de stomac si ale sistemului circulator.
Amelioreaza osteoporoza. Stafidele contin si boron, un mineral foarte necesar pentru sanatatea oaselor, ajutand la ameliorarea osteoporozei la femei. De asemenea, are un efect bun in reglarea hormonilor si in metabolismul vitaminei D.
Osteoporoza cauzeaza, o data cu inaintarea in varsta, o scadere a rezistenței oaselor. Pe fondul acestei fragilitati, intinderile zilnice, ridicarea unei oale, caratul unei sacose de la piata sau o cazatura pot determina fracturarea partii anterioare a oaselor slabite.
osteopenie, osteoporoza, hipocalcemii la copii. Este singura metoda imagistica ce evidentiaza afectiunile tiroidiene in mod direct: hipotiroidie, hipertiroidie, gusa nodulara, cancerul de tiroida.
Sunt afectiuni dermatologice, alergii, afectiuni psihice, anxietate, depresie, afectiuni articulare, osteoporoza care sunt legate de starea de sanatate a intestinului.
Patinajul, schiul sau snowboardingul ne pot ajuta sa ne mentinem si sa ne imbunatatim mobilitatea, flexibilitatea articulara, echilibrul si coordonarea, sa ne intarim oasele, musculatura, ligamentele si sa prevenim osteoporoza, explica dr.
Artroza si osteoporoza - asemanari si deosebiri - 13:00 - 14:30 - SALA A - Andra Ivanov: Prezentare Reconnetive Healing si The Reconnetion - 14:30 - 15:00 - SALA A - Dr.
In presa italiana se precizeaza ca in Romania si Bulgaria exista clinici private unde se efectueaza transplanturi de organe, departe de birocratia si controalele care fac astfel de operatiuni "imposibile in Italia".
Si-a facut studiile universitare si postuniversitate in clinici medicale universitare din Bucuresti, Franta si Germania. - Ce a mai ramas din toate aceste formidabile calitati in spitalul unde a profesat si care-i poarta numele?
Sectia Clinica de Neonatologie este Centru Regional (de excelenta) pentru ingrijiri perinatale si una dintre cele mai importante clinici din tara datorita faptului ca, avand un parteneriat cu Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant, nou-nascutii cu malformatii cardiace complexe sunt internati in Clinica de Neonatologie inainte de interventiile chirurgicale.
google-analytics.com