Cautare

1506 de rezultate pentru "clasament liga 5 arges" (3.46 secunde)
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
- In acest moment, Dunarea Calarasi este pe locul 1 la meciuri nule in Liga 1.
Intreaga conducere a PD Arges va fi schimbata pana la sfarsitul acestei luni. ... Presedintele Dan Bica a declarat ca nu-si poate reprosa rezultatul pentru care va plati politic, deoarece in conjunctura politica din Arges nu putea obtine un scor mai bun.
Ovidiu Vladoi este noul manager public al Prefecturii Dolj, dupa ce s-a transferat la Craiova de la Prefectura Arges. ... "Ne-am dorit un astfel de post la Prefectura Dolj, iar la Arges exista un post ocupat de mai multi ani de o persoana din Craiova.
Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei.
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca toate sediile PDL din tara vor fi pichetate luni de membrii PSD, in semn de protest pentru arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu.
In perioada 2008-2011, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a cheltuit, prin "fondul la dispozitia presedintelui", aproape 5,4 milioane de euro, ceea ce inseamna, in medie, aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare zi lucratoare, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata de Ion Branescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Arges, CCIR, Camerelor de Comert si Industrie Judetene si Uniunii Camerelor Bilaterale.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Asadar, magiunul de prune produs la Topoloveni-Arges este plasat in gama premium pe piata alimentelor conservate din Uniunea Europeana. ... Reteta dupa care se fabrica magiunul la Topoloveni, in judetul Arges, e atestata inca din 1914 si are un singur ingredient, "prune proaspete romanesti".
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Duelul dintre FC Arges si FCSB, scor 2-3, a fost unul incendiar in teren, cu o multime de faze de poarta superbe, dar si cu momente tensionate intre jucatorii celor doua echipe.
O femeie de 40 de ani din Arges a murit, marti, dupa ce a fost batuta crunt de catre sotul ei, iar primele cercetari ale politistilor arata ca barbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anuntat ca femeia il insala cand el este la serviciu.
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: Remacle '45+1, Tescan '90+5 Echipele de start: ... Ioan Ovidiu Sabau FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Arbitru:
FC Arges - Voluntari 0-2. ... FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, P. Matricardi, I. Armas, - Rata, Sigurjonsson, Meleke, Aliji - M.
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: ... Dan Petrescu FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Stadion:
Superliga, etapa a 6-a CS Mioveni - FC Arges 0-2 (0-1) Au marcat: ... Vlad Taran FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
google-analytics.com