Cautare

3018 de rezultate pentru "clasament divizia onoare fotbal giurgiu" (2.73 secunde)
Un exemplu in acest sens, insistent reclamat de conservatorul Dan Liga, este cel al judetului Giurgiu, unde liberalii sunt acuzati de incalcarea cu buna stiinta a protocolului de functionare a coalitiei guvernamentale.
Ludovic Orban a precizat, in fata comisiei parlamentare care l-a audiat, ca intentioneaza, in calitate de ministru al transporturilor, sa transfere administratia porturilor dunarene de la Compania Nationala "Administratia Porturilor Dunarii Fluviale" Giurgiu catre comunitatile locale.
Deputatul Niculae Badalau a anuntat marti ca demisioneaza din toate functiile politice detinute in PSD, intrucat considera nestatutara decizia BPN de a infirma rezultatele Conferintei extraordinare a PSD Giurgiu, in urma careia el a fost reales la conducerea filialei.
APDF Giurgiu a decis sa introduca de la 1 august noi tarife portuare la Calafat si Bechet, cuprinse intre 210 si 420 de euro.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in orasul Giurgiu:
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei.
Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Ministerul Apararii Nationale a compromis ceremonia organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf din Capitala, inclusiv pe primul ministru Emil Boc, si prin faptul ca nu a fixat microfonul din fata garzii de onoare la inaltimea sefului Guvernului, obligandu-l pe acesta sa-l regleze corespunzator inainte de a saluta garda de onoare.
(A, sa ma scuze distinsii locuitori din Stefanesti, Sinesti si de prin Giurgiu ori alte localitati unde propaganda electorala se face cu pumnul ori cu matele date pe afara!) Pe majoritatea romanilor in niciun caz, pentru ca europenele de fotbal sunt mult mai interesante cu siguranta, fiind siguri ca, pe oricine ar alege, lor nu le va fi nici mai rau nici mai bine si de imbuibat cineva tot se va imbuiba.
De mentionat ca pentru acest clasament au fost luate in considerare autoturismele din care exista mai multe exemplare in circulatie, fiind excluse prototipurile. ... Locul doi in clasament revine tot unei creatii europene.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
4 Iulie - Gica Popescu isi anunta candidatura la FRF Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat ca va candida la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), care vor avea loc la 5 martie 2014.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului. ... Cele mai mari restante le are prin clubul si asociatiile sale de fotbal;
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Despre onoare si demisie in vremea lui Traian Basescu. In declaratia mea politica de astazi doresc sa ma refer la onoare sau mai bine spus la modul cum Partidul Democrat-Liberal a reusit sa duca in derizoriu institutia demisiei de onoare.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
google-analytics.com