Cautare

410 de rezultate pentru "clanul lu olga ramnicu sarat" (2.83 secunde)
Profitand de "Ziua Scriitorilor", femeile liberale din Constanta, printre acestea numarandu-se ca si organizator Olga Zeicu, au prezentat vineri, 3 martie a.c., un simpozion cu tema "Femeia in cultura romaneasca si universala".
Situatia este similara si in Olt, unde, potrivit purtatorului de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Olt, Olga Florica, situatia din agricultura este ingrijoratoare mai ales ca in urmatoarele zile nu sunt asteptate ploi insemnate cantitativ si seceta se va accentua.
Olga Simionescu 4 aprilie la 10:18 Episodul 9 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Cifrele lui Nature (of course!), la #2Aprilie, sunt:
Doamna doctor Olga Simionescu a postat pe pagina sa de facebook un text cu informatii utile in aceste zile.
Olga Simionescu 22 aprilie la 09:59 Episodul 13 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Face voga in ultimele zile terapia cu plasma de la pacientii convalescenti la cei bolnavi in faza critica.
Statiunile participante la acest program sunt Lacu Sarat, Moneasa, Sovata, Baile Olanesti, Slanic Moldova, Baile Herculane, Calimanesti-Caciulata, Turda, Covasna, Praid, Sinaia si Saturn.
Ceva dulce si bun, posibil peste buget Si, daca vreti ceva bun, recomand un ecler cu caramel sarat, musai caramel sarat, de la Sucre.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu. ... Reprezentantii Partidului Democrat (PD) si ai Partidului Liberal Democrat (PLD) au organizat, vineri, 11 mai, in Ramnicu Valcea, un miting pro Basescu.
Angajatii insarcinati cu organizarea licitatiei si cu intocmirea actelor au copiat o parte din documentatia de atribuire de la Primaria Ramnicu Valcea, dar au uitat sa modifice motivul contractarii imprumutului si autoritatea care va emite hotararile de consiliu.
Primarul Antonie Solomon a declarat ieri ca SC ARHITECT RAMNICU VALCEA refuza sa inainteze catre Compania Nationala de Investitii (CNI) graficul pentru desfasurarea lucrarilor, deoarece nu a primit banii de la CNI, pentru expertizele intocmite la Sala Polivalenta.
OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta.
OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Absolventii facultatilor nu sunt suficient pregatiti pentru a lucra în domeniul financiar-bancar, motiv pentru care bancile au ajuns sa-si fure între ele angajatii profesionisti.    Petru Rares, presedintele Institutului Bancar Român, a fost ieri la Râmnicu Vâlcea, unde a avut o întâlnire cu presa, în care a vorbit despre „Conferinta Bancara Regionala“ care se va desfasura pe 23 septembrie, la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul“ din Vâlcea.
Societatea de termoficare SC CET Govora SA, aflata in subordinea Consiliului Judetean (CJ) Valcea, are de recuperat, pentru apa calda si caldura, 20 de mi-lioane de lei de la asociatiile de proprietari din Ramnicu Valcea, societati comerciale si de la primaria municipiului. Conducerea CET, cea a CJ, reprezentanti din cadrul Primariei Ramnicu Valcea si presedintii asociatiilor de proprietari s-au intrunit ca sa gaseasca solutii pentru recuperarea banilor.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux. ... din Ramnicu Valcea.
In Ramnicu Valcea si Craiova vor fi constituite doua centre de suport pentru mestesugari. ... "Am colaborat cu WV pentru formarea profesionala a unor beneficiari din Argetoaia, Predesti, Craiova si Ramnicu Valcea.
google-analytics.com