Cautare

4618 de rezultate pentru "ciprian dan flutur" (6.44 secunde)
Ciprian Groza "Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor" Atributii Social-democratul Ciprian Groza a castigat mandatul de consilier judetean in iunie 2008. ... Experienta Ciprian Groza este medic uman si asistent universitar.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
In plus, deputatul PNL considera ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa iasa public si sa dea o replica la acuzatiile fostului procuror Ciprian Nastasiu in legatura cu dosarele sirianului Omar Hayssam. ... El ar trebui sa dea, insa, astazi un raspuns la acuzatiile pe care le-a formulat Ciprian Nastasiu.
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
Ciprian Lodea si-a inceput afacerea in urma cu un an prin constructia unei ferme langa Focsani. ... La pieile brute si neprelucrate, suma scade la 100-200 de euro“, a adaugat Ciprian Lodea.
Printre colaborarile Vioricai se numara artisti precum Liviu Negru, Michael Acker, Paolo Profeti, Ciprian Pop, Sorin Romanescu, Ciprian Parghel, Catalin Milea, Jimmy Cserkesz.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur a fost acuzat in cursul zilei de ieri de liderii PSD ca ar fi tainuit aparitia gripei aviare la ferma de la Codlea. Deputatul PSD, Victor Ponta, pretinde ca Gheorghe Flutur ar fi avut doua motive pentru care a tinut secreta aceasta noua criza.
Flutur opteaza pentru separarea functiei de premier de cea de presedinte de partid Liderul PDL Gheorghe Flutur a declarat duminica, ca separarea functiei de premier de cea de presedinte al PDL ar fi utila pentru partid in acest moment.
Flutur e de acord cu implicarea Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, cel mai apreciat ministru de catre premierul Tariceanu, a declarat ieri ca Theodor Stolojan, a fost un foarte bun premier si lider de partid si ca trebuie implicat in proiectele viitoare ale acestei formatiuni politice.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
Gheorghe Flutur, vicepresedinte al PNL, crede ca exista riscul ca PNL sa scada in sondaje la 7%, daca nu se mobilizeaza si nu realizeaza proiecte politice mari cu marca liberalilor.
Discutii bilaterale Un lider al liberalilor, vicepresedintele Gheorghe Flutur, considera ca solutia pentru stingerea conflictelor dintre filialele PNL si PD in teritoriu este intalnirea regulata a liderilor democrati si liberali in cadrul consiliilor locale si judetene ale Aliantei D.A.
In situatia in care Coalitia da semne repetate ca are probleme in a-si pastra statutul de a fi una "de guvernare", propunerea facuta de liderul PNL, Gheorghe Flutur, este de a-si mentine macar "minimul rol de coalitie de integrare".
In cursul zilei de vineri, 21 aprilie a.c., a fost inchis ultimul focar de gripa aviara, din comuna Deleni, judetul Constanta, eveniment la care a participat si ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
De la bun inceput trebuie spus ca, desi PSD, dar si anumite voci democrate cer si schimbarea ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, PNL ramane pe pozitii: "Flutur este unul dintre cei mai buni ministri liberali si il sustinem", a declarat, asemenea premierului Calin Popescu Tariceanu, deputatul PNL George Dragomir.
Totodata, Iorgulescu i-a reprosat lui Stolojan ca, in demersurile sale, il reprezinta pe seful statului, iar viceliderul PNL, Gheorghe Flutur, i-a cerut consilierului prezidential sa plece de la Cotroceni.
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, raspunzand unei intrebari privind posibilitatea reprimirii lui Theodor Stolojan in partid, ca in PNL are loc oricine sustine necesitatea unui partid liberal puternic, in timp ce Gheorghe Flutur s-a pronuntat clar in favoarea intoarcerii lui Stolojan in PNL.
Totodata, fostul ministru de Finante si-a exprimat speranta ca si colegii din grupul lui Flutur vor avea "intelepciunea" sa voteze bugetul.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul de revocare a lui Gheorghe Flutur din functia de ministru al agriculturii, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu.
Platformistii strang semnaturi La randul sau, fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, a respins joi speculatiile la care a facut referire si Valeriu Stoica.
google-analytics.com