Cautare

27698 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2012" (3.97 secunde)
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
In ochii FMI Romania va avea la anul cel mai puternic avans economic din Europa emergenta, de 3,5% Fondul Monetar International (FMI) mizeaza in continuare pe o crestere de 3,5% a economiei romanesti anul viitor, cea mai mare din randul economiilor europene emergente, in versiunea din septembrie a raportului World Economic Outlook (WEO), cu toate ca alte institutii si banci au coborat deja sau au indicat ca vor reduce prognoza.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
Frumusetea luptei pe care o duci cu un text care are la baza o nuvela fantastica e ca indiferent de cine castiga , rezultatul este uluitor:
Cine va credeti, domnule Iohannis? ... Si atunci, cine va credeti, domnule Klaus Iohannis?
Niciunul dintre liderii europeni pe care i-am contestat nu ne va ierta Referendumul a transformat Romania in "subiect de ingrijorare internationala" si "a oferit o ocazie inamicilor sau competitorilor Romaniei sa ne sanctioneze", iar liderii europeni care au fost contestati sau jigniti de politicienii romani nu vor uita asta, a sustinut sociologul Vasile Dancu (PSD), intr-un interviu acordat Ziare.com.
Cine lipseste, cine se afla in locul potrivit si cine nu?", pe care il puteti citi in continuare.
"Romania si-a atins tinta de deficit bugetar in mod nereal" Presedintele PSD, Victor Ponta (foto), sustine ca Romania nu a iesit din criza, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, si ca tara noastra si-a atins tinta de deficit bugetar in 2010, convenita cu FMI, in mod nereal.
In 2012, partidele se vor confrunta cu cele mai mari provocari din istoria ultimilor 20 de ani de democratie: ... Poate ca nu a fost atat de accentuata la inceputul anilor ‘90, cand interesul votantilor pentru propunerile partidelor si nivelul de informare erau relativ scazute.
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Strategia lui Basescu pentru preluarea Puterii depline in 2012! Surse extrem de bine informate sustin ca economia Romaniei se prabuseste rapid, situatia putand deveni incontrolabila in urmatoarele 1-2 luni de azi inainte.
Hartile au fost intotdeauna o parte fundamentala de intelegere a lumii si un instrument esential de a vizualiza tot felul de informatii.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Mesajul intelectualilor se doreste a fi un protest la pozitiile exprimate de liderii europeni din ultima perioada. ... Presedintele Consiliului European, ES Herman Achille Van Rompuy; Presedintele Comisiei Europene, ES Jose Manuel Durao Barroso; Vice-Presedintele Comisiei Europene, ES Viviane Reding;
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Simtind amenintarea pe care un asemenea nemeritat tratament o are pentru interesul national, minti lucide si responsabile din avangarda de intelligence a Romaniei s-au repliat de urgenta, in cadrul unei celule de criza ce a avut drept motto sloganul DACA EI NU NE MAI VOR, NOI TOT II MAI VREM.
google-analytics.com