Cautare

55254 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (5.71 secunde)
Cel mai probabil ma insel in anumite aspecte daca nu in toate. ... Chiar as vrea sa vad cum se clasifica femeile care intra pe acest post (cele 2-3 care inca nu ma urasc), sau daca mai exista alte tipuri pe care nu le stiu.
scria cel putin pentru o femeie, daca nu pentru mai multe deodata, carora le trimitea apoi, la toate in acelasi timp, poeziile - ceea ce, spune el, nu e cinic:
La cei 80 de ani ai ei, actrita care a fost maritata de trei ori, a nascut trei copii, a invins iar cancerul. ... A castigat de doua ori Oscarul si tot de doua ori premiul BAFTA, insa celebritatea a venit la pachet cu mai multe blestematii.
Trairile lui Allan Romanul cucereste, mai intai, printr-un farmec liric al ingenuitatii. ... Fiecare noua situatie i-o revela pe Maitreyi lui Allan altfel, mereu mai stranie.
Pentru cei care nu stiu cine este Daniela Crudu, aflati ca e o asistenta tv, desi acum nu mai stiu exact unde lucreaza. Fata e vestita mai degraba pentru infatisarea ei, fiind cunoscut faptul ca si-a pus sani, nas, gene, unghii si cine-mai-stie ce chestii false.
Din observatiile medicilor, cele mai frecvente modificari ale sanilor sunt: ... Mai mult decat atat, 13.5% dintre femeile din mediul rural care au participat la caravana nu facusera niciodata o ecografie mamara sau mamografie.
Mai exista o serie de "mituri" conform carora anumite pozitii sexuale favorizeaza conceptia unui copil cu un gen specific (confirmate in unele cazuri, infirmate in altele - in unele documentatii se specifica necesitatea intrunirii unui cumul de cerinte pentru a putea permite alegerea sexului in etapa de preconceptie).
Cei mai multi oameni au cancer in corpul lor, dar sistemul imunitar distruge celulele bolnave, inainte sa se dezvolte intr-o afectiune incurabila.
Era paralela cu ultima strada a orasului ce da spre iezerul numit Jirlau, foarte aproape de cherhanaua din care a mai ramas un bazin de beton, in parcul numit Jirlau de pe malul unui lac care nu mai exista.
Dupa ce si-au stors mama de lapte cald, acum vor sa suga si de la alti sani, mai tineri si mai laptosi. ... Cei care i-au hranit pe acesti copii ar putea spune acum orice, numai sa ii apere, insa realitatea este alta.
Scopul final al tratamentului consta in restabilirea simetriei dintre cei doi sani. ... Cu cat procedura este mai dificila, cu atat exista riscuri mai mari, dar si rezultatele in ceea ce priveste aspectul estetic sunt pe masura.
Acuzatiile, fara priza la marele public, au fost rapid dezmintite de cei patru ministri, care pana la o decizie definitiva a instantei vor juca fara probleme in rolul de victima a agentilor portocalii.
Operatii si complicatii In septembrie 2015, aceasta fusese diagnosticata cu un carcinom triplu negativ la san, cea mai invaziva si rara celula maligna. Preventiv, i-au fost scosi ambii sani.
Simbol istoric al pacii si al gloriei si baza a dietei mediteraneene, uleiul de masline este mult mai util decat ne imaginam, intrebuintarile sale, altele decat in scop alimentar, pot fi diverse. Intotdeauna ne-a placut sa aratam bine, cat mai tinere si pline de vitalitate.
De altfel, inca de acum citiva ani, smecheria a fost data in vileag de fostul presedinte al Comisiei de Aparare, deputatul Razvan Ionescu, cel care spunea ca in fiecare solicitare de mandat de interceptare pentru un potential infractor, SRI mai strecoara alte cateva numere de telefon spre a fi ascultate legal, pentru ca ar avea, chipurile, legatura cu respectivul caz.
Conform unui studiu publicat in Administrative Science Quarterly, femeile sunt de 9 ori mai dispuse sa-si paraseasca slujba decat barbatii, de cinci ori mai dispuse la transfer si de trei ori mai in pericol sa-si piarda slujba din cauza hartuirii sexuale.
Nu stie ca jinduiesc in taina si ca-l urmaresc de luni de zile spunandu-mi ca de cand i-a murit nevasta, de vreo cinci luni, cred ca n-a mai facut sex si tare l-as mai tavali eu, un strop.
Este cea mai mare realizare din viata mea! ... N-am mai aratat asa din liceu! ... Sanii Ralucai Badulescu ajunsesera proverbiali Multumita de felul cum arata, increzatoare si decisa sa nu mai permita niciodata cantarului sa faca legea in viata sa, Raluca Badulescu continua sa mearga si astazi la medic.
Cancerul de san reprezinta in continuare cea mai frecventa localizare a bolii neoplazice la femei. ... La aproximativ 10% din cazurile operate la spitalul privat, dupa chimioterapia "neoadjuvanta", nu s-a mai descoperit tesut tumoral viabil pe piesele de rezectie chirurgicala, vorbind astfel de un "raspuns complet la chimioterapie".
"Din frica teribila de a nu face cancer ovarian, Angelina Jolie si-a extirpat ovarele si trompele uterine, desi era sanatoasa, iar asta la doi ani dupa ce si-a amputat ambii sani perfect sanatosi, decizie luata tot sub imperiul fricii de moarte.
google-analytics.com