Puii care au supt ani intregi de la sanul cald al mamei si au trecut de toate pericolele ivite odata la patru ani au prins colti si au muscat acum precum viperele. Dupa ce si-au stors mama de lapte cald, acum vor sa suga si de la alti sani, mai tineri si mai laptosi. In schimb mama, cu toate pacatele si viciile ei, ar putea ramane acum si stearpa si inveninata... Asa s-au hotarat sa procedeze multi primari din PSD care, dupa ce au avut la dispozitie fonduri imense si au facut pe stabii in localitatile pe care le-au condus, vor acum sa fie din nou tinuti pe palme. In felul acesta ar dori sa o faca pentru totdeauna. Cum se schimba puterea, cum sa isi lepede haina murdara de dragul prosperitatii si al afacerilor necurate.
Unul dintre primarii care doar din prostie ar putea fi stopat astazi sa mearga la PUR si sa isi paraseasca sustinatorii, ne anunta de mult timp ca el poate sa isi schimbe oricand haina politica. Ne spunea zambind exact asa: ca "din albastra o poate face si portocalie, fara probleme".
Cei care i-au hranit pe acesti copii ar putea spune acum orice, numai sa ii apere, insa realitatea este alta. Geamul spart cu bolovanul nu mai poate fi lipit cu banda adeziva sau cu aracet... Chiar daca cioburile ar fi stranse si puse cap la cap.
Concluzia este ca fiecare partid ar trebui sa fie mai atent pe cine mareste. Si ar trebui sa ii supuna pe toti candidatii la un test de fidelitate. Asa cum se procedeaza in cupluri. Altfel, sotul sau sotia s-ar putea trezi in pat doar cu traseisti/e. Si niciodata nu ar sti cu cine va mai face sex dupa ce vor aparea problemele in cuplu.