Cautare

235 de rezultate pentru "ceasuri de folclor" (3.43 secunde)
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... de exemplu, Ankar (elvetian), Junghanss (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc).
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Pentru Cristi Brancu si sotia lui fiecare zi este o experienta unica pe care o masoara in clipe de fericire. Iata ce obiecte speciale poarta cele doua vedete de televiziune zi de zi. Pentru Oana si pentru mine, principalul nostru aliat, zi de zi, este Timpul.
"La standul meu, romanii cauta obiecte de bronz, din fier forjat, de obicei souveniruri si ceasuri vechi din 1900 (care costa de la 50 RON pana la 100 RON), monezi vechi, casete de bijuterii - la 50 RON, 100 RON si 150 RON, sfesnice din alama - la 100 RON si 150 RON perechea.
Muzeul Dunarea de Jos ii invita pe locuitorii Calarasiului, sambata, 21 mai, in intervalul orar 18:00 - 24:00, la cea de-a XII-a editie a evenimentului Noaptea Europeana a Muzeelor. Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 19.00, pe platoul din Piata Amzei.
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati. ... ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
- Cum te imbraci sa arati bine, dar si sa te simti bine?, a fost intrebarea serii in cadrul evenimentului GIRLS NIGHT OUT organizat de brand-urile INGA VALERIE, AMAZING si LAURA OLARU.
Vand insigne, sunt colectionar de cutii goale. Mai vand si gablonturi, dar si ceasuri care nu sunt funtionale. ... Am s suporuri de fotogragie - la 20 - 30 RON, o lanterna veche de 50 de ani - la 50 RON, tamburine - la 40 RON, monede.
Ai ceva personal cu omul ( daca ai o parere critica despre o decizie a cuiva), te-au pus dusmanii lui ( voi, manelisti, ce multe stiti!), esti platit de niste cercuri oculte, ai interese dubioase, esti basist, esti neam-prost, faci nu stiu ce jocuri etc. ... De ce se intampla asta?
Conform Talmudului, Dumnezeu i-a dat cate noua zecimi din frumusetea si stiinta lumii dar si noua zecimi din toata tristetea si suferinta Pamantului, si orasul, mai vechi decat multe alte asezari, a fost cucerit de 18 ori, daramat si reconstruit de fiecare data, ajungand in zilele noastre sa fie adorat de cele trei mari religii monoteiste.
L-am intalnit recent pe ceasornicarul Catalin Vardianu, la un magazin de pe Strada Academiei, care repara deseori si ceasurile vedetelor. "A venit la mine si fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu, cu un ceas Orient care trebuia doar reglat!
L-am intalnit recent pe ceasornicarul Catalin Vardianu, la un magazin de pe Strada Academiei, care repara deseori si ceasurile vedetelor. "A venit la mine si fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu, cu un ceas Orient care trebuia doar reglat!
George Cusnarencu) Se spune ca singurele lucruri de care nu putem scapa in lumea asta sunt moartea si taxele.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... de exemplu, Ankar (elvetian), Junghanss (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc).
o lustra art nouveau (din perioada 1915) - la 200 de euro, o cutie din bronz dore, icoane vechi - intre 100 - 300 RON, un obiect de cult incas din cupru cu argint, dar si bijuterii din argint: inele, cercei montati cu pietre semipretioase, bratari si ceasuri vechi.
Un rosu vesel si plin de speranta! • Cernica, 20.05.2014 Ne-am intalnit azi cu membrii si sustinatorii PSD-UNPR-PC din Cernica pe cochetul stadion din comuna, unde dupa cuvantarile de rigoare am asistat la un inspirat program folcloric.
organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. ... De pe la 10,00 dimineata pana seara tarziu , in curtea Muzeului vor fi: ... dulciuri si podoabe, obiecte vechi si ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.
Dispuneti de reale abilitati de comunicare, sunteti optimisti si dornici de a vedea dincolo de orizont. ... Este un moment prielnic sa faceti planuri de calatorie. ... Daca sunteti inca in vacanta, veti fi manati de o dorinta arzatoare de libertate, sa puteti colinda prin lume.
Kiseleff nr 3 Targul de Brumar. ... Va asteapta dis de dimineata pana spre seara peste o suta de mesteri, artizani si colectionari, gospodari si gospodine din toate zonele tarii. Veti putea degusta diverse bunatati de toamna:
google-analytics.com