Cautare

215 de rezultate pentru "ceasul" (7.17 secunde)
In democratie, responsabilitatea inseamna nume si prenume. Ar trebui sa le aflam, macar in ceasul al 12-lea...", scrie Cristian Preda, intr-o postare pe blogul personal.
Daca Romania nu lua masurile pe care le-a luat, romanii o duceau mult mai rau si nimeni nu venea sa ne salveze." - "Daca am da ceasul inapoi si am anihila toate masurile de austeritate, Romania s-ar imprumuta extrem de greu, daca nu cumva ar fi intrat in derapaj.
nu realizati ca sunteti in ceasul al 13-lea, ca timpul Dv. a trecut, ca efectele masurilor aberante pe care le-ati impus tarii au dus la atingerea limitelor de suportabilitate, ca populatia Romaniei nu va mai vrea, mai ramane o singura alternativa.
MIRUNA MUNTEANU) A cazut Opozitia intr-o capcana preluand puterea in ceasul al douasprezecelea al ciclului electoral? Ar fi putut refuza guvernarea, o data trecuta motiunea de cenzura?
In PDL nu s-au gasit acei oameni lucizi, responsabili si curajosi, care sa ia, in ceasul al 12-lea, masuri pentru salvarea partidului pe termen lung.
Pana la urma, daca-l impinge ceasul rau pe doctor sa se vrea presedinte, Adriean Bordurademarmura Videanu va fi din nou primarul Capitalei.
Altfel, n-are a se teme de santaje, mai e un pic si se schimba prostituatii de la parchete. Oricum, Blaga iese fluierand presedinte la PD, poate sa se dea Basescu secunda cu secunda de ceasul mortii.
Cred ca nu am fost intrebat niciodata cat este ceasul. Pe cale de consecinta, am avut intotdeauna o relatie relativ egoista cu timpul, in sensul in care nu l-am impartasit cu oameni din afara cercului de apropiati.
Ei, ce vorbiti, ca asta nu-i criteriu de Drept? Ba e! O sa aflati de ce. Pana atunci: va dati de ceasul mortii degeaba.
Revenind la PMP, "frica pazeste bostanaria", asa ca paziti-va spatele de-ai vostri, pentru ca, spune tot o vorba din batrani ,"nu aduce anul ce aduce ceasul"...
cat e ceasul. Bun si asa, adauga Mindruta, precizand ca Iohannis este total nepregatit. Nu stie unde este cea mai mare comunitate de romani din diaspora (Italia), nu stie cate sectii de vot sunt in Germannia, nu stie ce solutie sa le ofere romanilor din diaspora, mai scrie acesta.
Majoritatea directivelor europene privind intreprinderile nu sunt aplicate in Romania iar “timpul trece, ceasul ticaie“, a aratat oficialul european, amintind legislatia privind siguranta si certificarea produselor, protectia consumatorului, regulile concurentei sau politicile de mediu.
Culmea e ca, desi au timp berechet pentru remedierea eventualelor deficiente, administratorii de service-uri nu se dau de ceasul mortii sa intre in legalitate.
Primarii comunelor valcene se dau de ceasul mortii deoarece au primit ordin de la prefectura ca pana la sfarsitul lunii ianuarie sa isi construiasca pagina web, unde oricine doreste sa poata gasi informatii utile despre localitatile respective, dar si despre alesii locali si averile lor.
Modelul Sport Sedan a primit ceva dotari în plus, printre care un nou panou de instrumente destul de aratos, care a înlocuit însa ceasul de temperatura a motorului cu martori luminosi ("idiot lights" - wikipediar.org).
Ceasul rau a facut ca cei doi sa calce si pragul ABN Amro- RBS, unde Valentina Gherase a completat, ca si la celelalte banci la care a fost, o cerere de creditare.
In speranta ca, totusi, in ceasul al 13-lea, veti avea bunavointa sa gasiti o solutie pentru firmele aflate in situatia descrisa mai sus, revin cu intrebarile pe care vi le-am adresat si acum 2 luni si jumatate.
Isarescu isi poate permite sa spuna lucrurilor pe nume si este bine ca o face, macar in ceasul al treisprezecelea, dar e pacat ca nu doreste sa mearga mai departe de o simpla constatare, preferand sa aleaga ruta expunerii solutiilor simple, dar gresite atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere moral.
In interior nota dramatic scade serios in intensitate, cu exceptia trio-ului clasic volan schimbator frana de mana doar ceasul care afiseaza presiunea in turbina iti da de inteles ca nu te afli intr-un 500 standard.
In interior nota dramatic scade serios in intensitate, cu exceptia trio-ului clasic volan schimbator frana de mana doar ceasul care afiseaza presiunea in turbina iti da de inteles ca nu te afli intr-un 500 standard.
google-analytics.com