Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (2.74 secunde)
Participand la conferinta de presa cu jurnalistii chinezi, acestia au remarcat pe mana Ramonei un frumos exemplar de ceas U-BOAT, batut cu diamante negre, care le-a starnit interesul.
La el a venit recent si unul dintre nepotii sai, cu un ceas de mana de la firma Auriol (ca sa-i schimbe geamul), dar si cu o pendula veche ruseasca.
Aniversarea este titlul celui mai nou lungmetraj ce poata semnatura lui Dan Chisu, de altfel cel mai frumos moment al anului in curs, dupa cum ne marturiseste chiar la ceas aniversar. ... Un gand la ceas aniversar:
Tot la standul sau mai gasiti si un ceas vechi (care a stat la o gara din Romania) si care costa acum 150 RON, un ceas de birou, tot vechi, din anii '50 - la 500 RON, o icoana veche - la 150 RON si lingurite din argint - la 70 RON bucata.
Pe Strada Academiei din Bucuresti, ceasornicarul Catalin Vardianu este renumit pentru ca poate repara orice model de ceas. Si unele dintre vedetele de la noi isi repara la el ceasurile.
In ceas aniversar, versurile Evei Constantinescu ne reamintesc de dorul nostru fara leac si fara sfarsit, dorul de Eminescu. EVOCARE....
Prima zi din circuitul aniversar Lambretta 70 de ani, organizat de magazinul The Retro Shop si Ceas Boutique a mers ca pe roate!
colier din argint in stil art nouveau (lucrat manual) - 100 euro, brosa cu diamante (model art nouveau) - 350 euro, icoana catolica (cea mai veche piesa de la standul ei) - 1.300 euro, ceas Cartier model vechi - 320 euro, ceas Dolce Gabbana - 100 euro, cutiuta de bambus sculptata manual - 250 RON, cutiuta din metal, pentru bijuterii - 150 RON, rama din argint ruseasca, veche - 150 euro, tava din portelan si argint - 250 euro (ce dateaza din decembrie 1787), tablouri vechi pictate in ulei (de pictori amatori) - ce variaza intre 100 - 150 euro, vase din argint lucrate manual:
Butonii sunt din piese de ceas reconditionate si costa 130 RON. Tablourile expuse sunt din piese de ceas si costa 220 RON, iar bratarile din aliaj metalic costa 55 RON.
O fetita de numai doi ani din SUA a murit in a treia zi de Craciun, dupa ce a inghitit o baterie de ceas, scrie Metro.
Muzeul de Arheologie, Turnul cu Ceas si Biserica Agios Nikolaos, construita acum 350 de ani, aici in Capitala Macedoniei de Vest. ... Turnul cu Ceas vegheaza zi si noapte splendidul orasel de munte, invaluit in atmosfera tipic greceasca.
Rutherford il intreba ce facea la asemenea ceas tarziu. ... Born stia ca la aceasta intrebare trebuia sa raspunda ca se va uita la ceas, notand timpul caderii meteoritului, va stabili constelatia in zona careia l-a observat, de asemenea, directia miscarii, lungimea traiectoriei luminoase, iar apoi va calcula traiectoria aproximativa.
RAC - Este intotdeauna o bomba cu ceas. ... Se poate spune ca este o adevarata bomba cu ceas. Trebuie sa aiba mereu dreptate iar tu trebuie sa fii intotdeauna de acord cu ea.
Pai, draga domnule, daca e nunta, nunta sa fie pana-n ultimul ceas … Dupa petrecerile lumesti date pe scenele electorale ale Moldovei, partidul de guvernamant asezoneaza campania cu diverse ghidusii provinciale, dar si cu spectacole profesioniste pe Brodway-ul de la centru, unde rezultatele si succesul nu ar trebui sa se lase asteptate.
Totusi, ne intereseaza, pentru ca trasnaile celor de la conducerea politica produc saracie, zi de zi, ceas de ceas si in proportie de masa.
Astfel s-a inradacinat ceas de ceas, an de an, buruiana otravita a coruptiei pe glia nationala.
Molipsit de zumzetul veselei naturi, Boc arunca la cos toate celelalte marunte chestiuni politice si-si pune pe birou agenda cetateanului - larg deschisa, ca s-o vada ceas de ceas.
Pe acelasi principiu, pe la sfarsitul primaverii - anul acesta - mi s-a terminat bateria de la un ceas de mana exact cand eram intr-o scurta vizita la parinti, la Craiova.
Si asa, in al doisprezecelea ceas, unii au aflat ca se puteau trata gratuit in statele europene, daca aici in tara nu au unde. ... Si asa, in al doisprezecelea ceas, unii au aflat ca se puteau trata gratuit in statele europene, daca aici in tara nu au unde.
Un comisar din cadrul Serviciului Rutier Neamt a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce a primit mita un ceas inteligent de la patronul unei firme de taxi.
google-analytics.com