Cautare

3265 de rezultate pentru "ce se intimpla doctore 22 05 2010" (3.18 secunde)
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice. Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
- Fata, mi-a murit pisica dupa ce i-am facut baie. ... - Fata, dar tu nu stii ca pisicile nu se spala? ... Nevasta face dragoste cu prietenul sotului Sotul se intoarce dintr-o calatorie, deschide usa la dormitor, iar acolo prietenul lui si sotia fac dragoste.
se imbata cu apa rece. ... Stau si ma intreb ce randament mai poate avea un executiv ai carui membri isi desfasoara activitatea intr-un mediu politic complet nesigur.
Prefectul Cristian Roman a primit ieri de la Guvern actul final de control la Consiliul Judetean (CJ) si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) in care se arata ca presedintele Constantin Contac este incompatibil si trebuie destituit.
- Stela Efimovna, spuneti-ne va rog ce este dezlipirea de retina, si care sunt cauzele aparitiei ei?
au facut ieri dupa-amiaza, in jurul orei 14.00, un raid prin cele mai aglomerate parcari din oras pentru a vedea cum se descurca soferii.
Monitorizare Social-democratii monitorizeaza atent si ceea ce se intimpla in plan local.
Asa i se spune televiziunii, de ceva vreme. ... Asta nu se intimpla doar la TVR am mai povestit despre televiziunile romane si cum au reflectat alegerile, ati si vazut asta dealtfel.
Mai toata lumea a sarit in sus in zilele astea, de cind cu votul liberalilor pentru Dinu Secrieru ca prefect, ca vai, cu ce imagine botita o sa iasa PNL din acest diferend.
PRM a trecut prin framintarile lui, tot impotriva sefilor indreptate, insa a sefilor locali, ca tribunul Vadim era de neatins si nu se facea sa te legi de el.
In fiecare zi se schimba cerintele pentru romani, nu mai e nevoie acum doar de asigurare si 500 de euro, mai trebuie si o invitatie legalizata de un notar spaniol.
Pe urma cind o sa se schimbe iar puterea si noii veniti o sa se razbune pe pesedistii care s-au razbunat si tot asa.
Dincolo de atitudinea autoritatilor apare din ce in ce mai clar in ultimii ani ca romanii traiesc intr-o lume paralela, care nu apare deloc in statistici si in comunicate.
O gramada de smecheri traiesc in Romania de pe urma a ce se intimpla rau in tara.
Dar potrivita pentru ce? ... Un barbat care sa ma merite trebuie sa treaca prin 12 incercari ale lui Asterix, printre care se remarca lupta cu dragonii meticulosi si aruncarea cu greutatea in Planeta elipsoidala.
google-analytics.com