Cautare

133 de rezultate pentru "cardio" (4.42 secunde)
Astfel, indiferent ca se apeleaza la aceasta metoda pentru recuperare medicala (dureri articulare ale membrelor inferioare, leziunea meniscului sau a ligamentelor, etc), tonifierea sistemului cardio-vascular, mentinerea sau recapatarea formei (in cazul viitoarelor si proaspetelor mamici), ameliorarea celulitei si eliminarea kilogramelor in plus, tonifierea partii inferioare a corpului sau pur si simplu pentru relaxare, la WaterBike oricine poate beneficia de un program potrivit nevoilor sale.
Insa poate fi si un simptom ascuns al problemelor cardio-vasculare: nervii atasati maxilarului sunt foarte apropiati de cei care pleaca de la inima.
Este cardio insa muuult mai placut. De ce sa iti dai duhul la banda de alergat cand poti face maraton de sex?
Afectiunile oncologice ocupa locul al doilea dupa bolile cardio-vasculare, ca si cauza de morbiditate si mortalitate. Prin extrapolarea datelor obtinute din singurul registru de cancer din Romania, putem considera ca in fiecare an sunt diagnosticate circa 700 de noi cancere mamare printre cetatenii municipiului Bucuresti.
bolile cardio-vasculare, accident vascular cerebral, insuficienta renala, boli neurologice, orbire si amputare. La nivel mondial, 366 de milioane de persoane sufera de diabet si alte 280 de milioane sunt identificate cu risc crescut de diabet.
Echipajul SMURD a gasit o pacienta, o fetita de 12 ani, in stop cardio-respirator. Impreuna cu un echipaj al ambulantei a efectuat manevre de resuscitare insa, din nefericire, pacientat nu a raspuns manevrelor.
In al doilea rand, terapia inspirata de Madan Kataria promite transformarea bunei-dispozitii in adevarate exercitii de respiratie si de tip cardio, ceea ce, pe termen lung, ajuta la oxigenarea mai buna a organismului si la mentinerea unui tonus ridicat.
Afectiunile cardio-vasculare sunt in topul celor care ne omoara cu zile. Si, cu toate astea, in Galati nimic nu a amintit de acest lucru.
Aici fac cardio, cycling si alerg pe banda. Uneori fac si yoga - ma destind. Alerg singura, in Parcul Carol, sau cu un antrenor.
- Cei care sunt antrenati sub conceptul de fitness anti aging Cardio Mix au invatat lectia si stiu ce trebuie facut.
Un angajat al Rafinariei Petromidia a murit la locul de munca in urma unui stop cardio-respirator. O ancheta va stabili daca este vorba de un accident de munca sau altceva
In urma necropsiei, medicii legisti au consemnat in raportul preliminar ca Alexandru Popescu a murit din cauza unui stop cardio-respirator, provocat de o lovitura puternica primita in zona pieptului.
Referitor la manevrele cele mai importante de prim ajutor, pentru ca o victima sa poata supravietui, acestea ar fi resuscitarea cardio-pulmonara si oprirea hemoragiilor.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com