Cautare

133 de rezultate pentru "cardio" (3.14 secunde)
efectarea de operatii laparoscopice cu incizii minime si cu perioade din ce in ce mai scurte de recuperare postoperatorie. La ora actuala, sistemul Da Vinci este folosit in interventii de chirurgie generala, urologie, ginecologie, chirurgie cardio-toracica.
Tratamentul homeopat vine sa completeze sau sa inlocuiasca tratamentul de fond al afectiunilor cardiace .Are rolul de a echilibra pacientul pe nivelele mental,emotional si fizic,restabilind capacitatea de aparare a organismului si reactia la stres.In elaborarea tratamentului nu trebuie uitat:-importanta terenului personal si ereditar al pacientului -locul foarte important al emotivitatii si al stresului la originea maladiilor cardio-vasculare in acest sens evidentiindu-se efectele benefice ale homeopatiei asupra echilibrului psihosomatic al pacientilor cu risc.
Beneficiile uleiurilor comercializate de Harris Holding - are cel mai ridicat nivel de grasimi mononesaturate sanatoase pentru inima, in comparatie cu alte uleiuri - nivelurile ridicate de alfa si beta-caroten, care protejeaza impotriva bolilor cardio-vasculare si a cancerului - cele mai ridicate nivele de vitamine si minerale esentiale - se caracterizeaza prin cel mai inalt continut de grasimi mono-nesaturate, vitamina E, acid folic, potasiu, magneziu, luteina, Beta-Sitosterol si glutation.
testam sistemul cardio-vascular si oferim gratuit un tratament Deta-Cosmo sau 40% reducere analize complete - la 50 RON", ne-a spus Alexandra Chiru.
afectiunile aparatului locomotor (ortopedice si posttraumatice), afectiunile reumatice (spondilita, poliartrita reumatoida, artrita, reumatisme degenerative, reumatismul tesutului moale), afectiunile neurologice (accidentele vasculare cerebrale, traumatismele coloanei vertebrale, boli degenerative si inflamatorii ale sistemului nervos, sindroame neurologice), afectiunile aparatului cardio-vascular, afectiunile aparatului respirator, afectiunile neuropsihice, afectiunile metabolice (obezitatea), maladiile congenitale (distrofia neuro-musculara, luxatia congenitala de sold, tetraplegia) etc.
• Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat, iar studenta era in stop cardio-respirator, cu hipotermie severa, nemaiputand fi salvata.
Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat, iar studenta era in stop cardio-respirator, cu hipotermie severa, nemaiputand fi salvata. Epava avionului a fost pazita de jandarmi, pe timpul noptii, iar miercuri aceasta a fost taiata si incarcata in mai multe tractoare, la operatiune participand reprezentantii primariei Horea si localnici.
Arafat: Cum ar fi murit Aura Ion.
Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat, iar studenta era in stop cardio-respirator, cu hipotermie severa, nemaiputand fi salvata. Toate cele cinci persoane ranite in accidentul aviatic, care au suferit multiple fracturi si traumatisme, au fost internate la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Ma refer la centrul cardio-respirator, care in conditiile unui edem masiv duce la oprirea circulatiei sangelui, a cordului si a respiratiei.
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania- Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness-ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Obezitatea a fost decretata cel mai mare inamic al sanatatii umane, cauza a mortalitatii datorate afectiunilor cardio-vasculare. In aceasta hora a dietelor naucitoare s-au prins si cercetatori, oameni seriosi, a caror menire nu ar trebui sa fie publicitatea ieftina, ci rigurozitatea studiilor indelungi.
Urmari mai severe pot avea copiii, varstnicii, suferinzii de boli cardio-vascualre si cerebro-vasculare", avertizeaza prof. Mencinicopschi. Potrivit specialistului, la vreme de canicula, este buna apa minerala naturala (mineralizatie 1.000-1.500 mg saruri la litru, bogata in sodiu sub forma de carbonat de sodiu).
Potrivit specialistilor, renuntarea la fumat inaintea varstei de 35 de ani scade semnificativ si rapid riscul de a suferi de o boala cardio-vasculara, acesta ajungand la nivelul nefumatorilor.
30 de minute de exercitii cardio pe zi sunt la fel de eficiente si te ajuta sa ai o inima sanatoasa.
stresul, varsta, bolile cardio-vasculare, expunerea la substante toxice si radiatii, nivel ridicat de colesterol, alcoolism, fumat. In cazul in care o persoana apropiata devine confuza, agitata sau incepe sa uite, sfatuieste-o sau insoteste-o la o consultatie la medic.
Efecte cardio, neuro si psihiatrice Agentia franceza a medicamentului (ANSM) a semnalat deja efectele secundare "rare, dar uneori grave" in mod deosebit efecte cardiovasculare - accidental vascular cerebral, infarctul si hipertensiunea arteriala -, efecte neurologice (convulsii) si efecte psihiatrice (halucinatii).
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir, initiatorul conceptului cardio mix in Romania, face cateva precizari legate de pierderea in greutate.
google-analytics.com