Cautare

494 de rezultate pentru "caini universitate" (7.46 secunde)
"Eu ii recomand, pentru ca tot vorbeste de caini, ca pe cei care sunt turbati sa-i faca membri PNTCD, iar celorlalti sa le dea un carnet intr-o anumita zona.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, aflat si el la eveniment, a spus membrilor si simpatizantilor PNL aflati in Piata Ovidiu ca, atunci cand a ajuns in Constanta, s-a simtit ca acasa pentru ca a intalnit "drumuri proaste, gunoi pe strazi si caini vagabonzi".
Documentul mai arata ca Executivul este "strain de interesele cetatenilor" si a modificat legile pana a le aduce la stadiul de "caini de paza ai demnitarilor".
S-ar putea spune ca are deputatul Horatiu Buzatu, insa nici acesta nu si l-a mai actualizat de pe vremea campaniei electorale din toamna. PSD Dolj nu-si cunoaste parlamentarii Si organizatia PSD Dolj pare sa tina cu tot dinadinsul sa faca partidul de rusine, prin specialistii in IT care taie frunza la caini.
Nu am vazut sa se dea cu o bidinea pe hoteluri, mobilierul e de 30 de ani, iar noi dam bani pe artificii". "In statiunile din sud vezi doar gropi, mizerie si caini, iar in Mangalia e plin de mormane de gunoaie.
• Stiati ca la caini nu se mai zice "Mars!" ci "Vine Basescu!" • Nu se mai zice "Sa traiti bine!", ci "Mai traiti?" • La o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, Traian Basescu raspunde intrebarilor jurnalistilor.
El a subliniat, insa, ca atunci cand vede iresponsabilitatea cu care se fac toate actele acestei puteri se gandeste la faptul ca "nu exista sat fara caini".
Trebuie sa intelegem ce mesaj trimitem catre potentialii turisti cand in centrul Bucurestiului se plimba in voie haite de caini.
Doi caini musca un PDL-ist. A fost atacat de o alianta, ar zice tipii cu gandirea stil Cristian Boureanu, fara sa se gandeasca la ce prostie a spus primul.
Conform legii, consiliile locale aveau obligatia de a infiinta, in functie de necesitati, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a acestei legi, servicii specializate pentru gestionarea cainilor fara stapan si vor trebui sa amenajeze si sa suplimenteze din fonduri proprii in functie de necesitati adaposturile publice pentru caini.
Ca director al SIE, respectiv ca sef al spionilor romani, s-a remarcat doar prin taiatul frunzelor la caini. Indeosebi la cainii generalului Predoiu, primul sau adjunct si seful de facto al serviciului secret in fruntea caruia a fost plasat formal si subliminal de binefacatorul sau de la Cotroceni.
Ca director al SIE, respectiv ca sef al spionilor romani, s-a remarcat doar prin taiatul frunzelor la caini. Indeosebi la cainii generalului Predoiu, primul sau adjunct si seful de facto al serviciului secret in fruntea caruia a fost plasat formal si subliminal de binefacatorul sau de la Cotroceni.
"In felul acesta nu va mai trebui sa facem o noua constructie, nici sa obtinem tot felul de avize, iar cetatenii orasului nu vor mai risca zi de zi sa fie muscati de caini".
Extras din declaratia lui Stan "Inalti functionari publici, incepand de la Administratia Prezidentiala si Parlament, continuand la Guvern si agentiile sale de specialitate, pusculitele partidelor politice, caini de paza ai "democratiei", companii de publicitate, fundatii asa-zis caritabile sunt cu totii, dar nu numai acestia, conectati la sorburile nesatioase care secatuiesc bugetul CNAS.
Nu suntem sat fara caini si nici tara castigata la belciuge. Suntem aliat NATO si partener in Uniunea Europeana. De pe pozitii de respect si egalitate.
Detinatorii de caini care refuza sterilizarea sau castrarea cainilor vor plati o taxa de monta, stabilita de consiliul local, pentru fiecare generatie de pui.
Printre ei se numara astazi si cei care cer demisia primarului general al capitalei sau care cer socoteala actualului Guvern, de parca sutele de haite de caini ar fi fost aduse pe strazi de guvernarea USL.
Terenurile de aici sunt, in prezent, adevarate "oaze” de buruieni, prin care misuna zeci de caini. Cu toate acestea, participantii la licitatie au fost atrasi, in primul rand, de amplasamentul terenurilor, aflate la mai putin de 50 de metri de malul marii.
Ionescu ne-a mai spus ca asigurarile de viata pentru caini si pisici sunt destul de scumpe, tarifele fiind cuprinse intre “10 si 20% din suma asigurata“.
apa murdara, plaje neintretinute, caini vagabonzi. Cu exceptia acestora, reprezentantii ANAT au mai depistat si alte motive pentru situatia turismului din acest sezon, cum ar fi:
google-analytics.com