Cautare

205 de rezultate pentru "cablu tv" (2.62 secunde)
- pentru masini am avut cablu de tractare si cabluri de pornire a bateriei, in caz de descarcare a acesteia, compresor pentru umflatul rotilor si restul de chestii de care se poate lega un politist bulgar:
O sa facem noi reteaua, cu 100 de stalpi de lemn pe care ii avem si cu cablu din recuperari, ca altfel nu ne putem descurca", a spus edilul din Rast.
OK, hai ca n-ai nevoie abonament la telefon, merge si cartela de 5 euro, hai ca nu-ti trebuie net gigabit, treci la abonament de 5 euro (desi astea-s la pachet, de regula, cu cablu TV), hai ca te culci cu gainile si speli la masina o singura data pe luna, mai scazi de-acolo, mai trimite mama un pachet, mai treci pe la mama si mai mananci, dar cat poti salva din banii aia?
Pe de alta parte, Bogdan Olteanu a spus ca spera sa fie finalizat cat mai repede proiectul initiat cu televiziunea publica de infiintare a unui canal prin cablu care sa transmita lucrarile Parlamentului.
O diminuare semnificativa se va acorda pentru taxa de autorizare a lucrarilor de racorduri si bransamente la retelele publice de apa, canalizare, gaze, energie electrica, telefonie si televiziune prin cablu, care va scadea de la 250.000 la 100.000 de lei.
Toate cele 30 de case din colonie au curent electric, televizor si cablu tv, iar locatarii lor, in special femeile, s-au dovedit a fi destul de bine pusi la punct cu mersul politicii de pe Dambovita.
Astfel, potrivit presedintelui roman, cele doua parti au discutat despre Nabucco, dar si despre un proiect mai vechi al unui cablu submarin care sa conecteze sistemele energetice dintre cele doua tari, avand in vedere ca disponibilitatile energetice ale tarii nostre vor creste dupa deschiderea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda.
Primaria Mangalia are datorii nu doar la furnizorii de cablu, internet ori la telefonia mobila, ci si catre Politia comunitara, persoane fizice care au efectuat reparatii la iluminatul public si locuri de joaca.
Alte proiecte aprobate in sedinta au mai fost cele privind desemnarea a doi membri in Consiliul consultativ al Spitalului orasenesc Cernavoda, proiect privind aprobarea instituirii taxei anuale pentru amplasarea statiilor de telefonie mobila, proiect de hotarare privind avizarea lucrarii “Instalare cablu fibra optica aerian in orasul Cernavoda”.
Constantin Bujor a precizat ca inspectorii de munca vor verifica daca ruperea macaralei s-a produs din cauza ruperii unui cablu sau daca a existat vreo eroare umana.
Potrivit site-ului Blogulparlamentarului.ro, unii alesi au firme care furnizeaza cablu tv si internet in sute de sedii de primarie sau politie.
Primaria Craiova vrea sa instaleze in oras 55 de monitoare, in valoare de circa 1,5 milioane de euro, prin care sa transmita cetatenilor mesaje si informatii Municipalitatea craioveana vrea sa-si faca propria televiziune prin cablu.
Unul prevede achizitia de accesorii de cablu de medie si joasa tensiune in valoare de 3,7 milioane de euro.
Astfel, abonatii din Samsud au ramas izolati din punctul de vedere al comunicatiilor cu exteriorul, la Bilghezd au fost afectati 100 de abonati, iar arderea unui cablu optic din zona caii ferate din Zauan, a condus la intreruperea temporara a comunicatiilor din localitatile Zauan, Ip, Marca, Camar, Halmasd, Iaz si Plopis.
“Legea mai cuprinde cresterea accizelor de la 1 aprilie, introducerea TVA la spectacolele organizate cu scopul de a se obtine profit si la firmele de cablu“, a mai precizat ministrul.
Avansul a avut loc pe fondul scumpirii cu 5,4% la abonamentele de radio si televiziune ca efect a introducerii taxei pe valoarea adaugata pentru furnizarea de programe prin cablu de la 1 iulie.
Cresterile prognozate la intretinere se vor suprapune cu cele la electricitate, telefonie, cablu tv si cu cresteri importante la produsele de stricta necesitate.
Ordonanta de Urgenta privind modificarea Legii drepturilor de autor si a drepturilor conexe, publicata recent in „Monitorul Oficial“, aduce reglementari noi in ceea ce priveste piratarea programelor TV, care va fi sanctionata cu inchisoarea de la o luna la zece ani.
Caloriferele pe ulei au termostat reglabil, siguranta termica si suport pentru cablu. O varianta mai ieftina pentru incalzirea locuintei o constituie aerotermele sau resourile.
Pe langa omologarea partiilor, ANT are in vedere si inlocuirea instalatiilor invechite de transport pe cablu si punerea in functiune de noi instalatii care produc zapada artificiala.
google-analytics.com