Cautare

205 de rezultate pentru "cablu tv" (2.90 secunde)
Fabrica de pat-cablu la Craiova Asa se face ca, in prezent, societatea pe care o patroneaza craioveanul a ajuns sa fie principalul distribuitor de interfoane ELECTRA din Oltenia. ... Linia de productie pentru pat-cablu necesita investitii de circa 160.000 de euro.
Camerele au baie proprie cu dus, TV color, cablu, frigider la cerere, telefon si balcon. ... Camerele sunt dotate cu TV color, cablu si grup sanitar propriu. ... Fiecare camera este dotata cu mobilier modern, TV color, cablu si frigider.
Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului - Constanta a primit in perioada 1-14 ianuarie un numar total de 75 de reclamatii, dintre care jumatate sunt in sfera serviciilor de cablu si internet. Consumatorii s-au plans de semnalul slab, insa societatile de cablu au motivat conditiile meteo.
Numarul total al conexiunilor care permite accesul la Internet a ajuns aproape de 5,8 milioane, inregistrand in 2007 o crestere de 76% fata de finalul anului 2006, iar numarul conexiunilor de acces dedicat a atins valoare de 2,1 milioane, a declarat joi prersedintele ANRCTI, Dan Georgescu.Raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) arata ca in numarul de conexiuni pentru acces dedicat la Internet in banda larga ponderea cea mai mare de aproape 55% o detin in continuare conexiunile prin cablu UTP/FTP, urmate de conexiunile prin cablu coaxial 22% si de cele furnizate prin intermediul tehnologiei xDFL 17%, care insa au inregistrat cea mai insemnata crestere anuala de peste 270% fata de sfarsitul anului 2006.O usoara crestere s-a inregistrat si in sectorul telefoniei, unde, comparativ cu un an in urma in decembrie 2007 numarul total de linii de cces la servicii de telefonie fixa a crescut cu 1,4%, ajungand la un total de 4,26 milioane dintre care 1,22 milioane instalate de furnizori altenativi.
Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, controlat de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, 41 de ani, este la un pas de a-si cumpara rivalul UPC, fostul Astral, cu care se bate de peste 15 ani pe piata de cablu intr-o tranzactie care s-ar ridica in jurul a 300 de milioane de dolari.Conform unor surse de pe piata, Teszari - care detine 43% din RCS&RDS - este in proces de selectie a bancii de investitie care trebuie sa-i asigure finantarea pentru aceasta tranzactie care daca s-ar realiza, ar schimba fundamental toata piata telecom romaneasca, care este extrem de fragmentata si cu o concurenta acerba.
Apogeul luptei dintre Sebastian Ghita si Elan Schwartzenberg pentru Realitatea TV: ... Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
Metoda Ati castigat un premiu la TV Este tot o metoda de abordare telefonica. Escrocul suna si, cu mult entiziasm in voce, anunta ca sunteti fericitul castigator al unui mare premiu de la o emisiune TV.
Dobroesti, sector 2 si au sustras 3 metri cablu gros de cupru. ... Dobroiesti, sector 2, aproximativ 6 metri cablu gros de cupru, pe care, ulterior, l-au valorificat la un centru de colectare a materialelor neferoase din sectorul 2.
Urmare a escaladarii fenomenului infractional privind furturile de cablu telefonic, in perioada ianuarie-februarie 2011, lucratori ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 3, in colaborare cu lucratori ai Biroului de Investigatii Criminale de la Sectiile 10 Politie au desfasurat activitati in vederea identificarii si stoparii unor asfel de infractiuni.
Acces prin reteaua de cablu de TV 3.6. ... - Acces prin reteaua de cablu de TV - Acces prin satelit Aceasta tehnologie a fost dezvoltata pentru a asigura accesul in zonele izolate la internet de banda larga, sau in zone in care furnizorii clasici nu au infrastructura dezvoltata.
Cladirea a "inghitit" peste 14.500 metri de cablu, din care 2000 numai cablu electric, gara beneficiind si de un centru de supraveghere ultra performant, fiecare coltisor al cladirii si intreaga faleza fiind monitorizate de zeci de camere de luat vederi, dupa cum ne-a spus Fadei.
Incepand de azi intra in vigoare ordinul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), care ii obliga pe furnizorii de utilitati, telefonie mobila, cablu, Internet, pe comerciantii de masini in leasing si pe institutiile de credit sa schimbe contractele pentru clienti pentru a include clauze in favoarea acestora.
Furnizorii de utilitati, companiile de telefonie mobila, cablu, internet sau comerciantii de masini in leasing sunt obligati sa modifice contractele, care acum vor contine noi clauze.
Ponderea cea mai mare in numarul total de conexiuni de acces dedicat la internet in banda larga la puncte fixe o detin in continuare conexiunile prin cablu UTP/ FTP (52,5%), urmate de conexiunile xDSL (22,5%) si de conexiunile prin cablu coaxial (19,6%).
Costurile de constructie a cablului sunt estimate la 400 de milioane de euro, fiecarei tari revenindu-i constructia statiei de conversie de pe teritoriul sau si a portiunii de cablu ce va tranzita platforma continentala.
Odata cu lansarea serviciului de telefonie fixa pentru segmentul rezidential, DCS doreste sa atraga o parte importanta a clientilor care utilizeaza deja serviciile de Internet oferite de companie, procentul mediu estimat al abonatilor de cablu si Internet care vor opta pentru triple-play fiind de cel putin 30% in primul an, in functie de zona.
Este profund incorect ca orice cetatean care plateste o taxa societatii de cablu (...) sa fie obligat sa plateasca din buzunarul propriu pentru un post care, din pacate, nu face altceva decat sa faca propaganda Guvernului si Presedintiei", a spus el.
Corina Dragotescu publica pe IMPACTNEWS articolul NEWS O noapte agitata, cu razboi pe distributie, la cablu.
Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24. Reprezentantii noului post TV au spus ca vor sa se impuna printr-o abordare diferita a evenimentelor, centrata mai mult pe informatie si mai putin pe opinie.
Realitatea TV, televiziune operata de Realitatea Media, s-a inchis, deoarece i-a expirat licenta. Cozmin Gusa, unul dintre patronii Realitatea TV, a gasit solutia de a continua emisia. El are o licenta TV, pe o alta companie, numita Realitatea Plus, care emite din anul 2015.
google-analytics.com