Cautare

205 de rezultate pentru "cablu tv" (2.70 secunde)
Acesta are afaceri in foarte multe domenii, cele mai semnificative fiind televiziunea prin cablu si investitiile bursiere, omul de afaceri galatean detinind un pachet de actiuni consistent la SIF Moldova.
Livrarea curentului se va face printr-un cablu submarin, care va lega Romania si Turcia, acordul de cooperare dintre cele doua tari, care prevede acest lucru, fiind semnat vineri.
Asta se va intampla atunci cand proiectele de infrastructura vor fi finalizate, iar investitiile in turism vor determina conectarea statiunilor prin partii de schi si transport prin cablu, apreciaza reprezentantii unei alte mari companii imobiliare.
Principalii operatori alternativi in acest domeniu sunt firme care furnizeaza si serviciu de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, cum ar fi UPC Romania (care a preluat Astral Telecom) si RCS&RDS.
Pentru amenajarea drumurilor de acces spre partiile de schi si a spatiilor de parcare pentru turisti, precum si pentru montarea unor instalatii de transport pe cablu, a instalatiilor nocturne si de zapada artificiala vor fi cheltuite fonduri insumand 130 de milioane de euro, din care cate 50 de milioane de euro in intervalul 2006-2007 si alte 30 de milioane de euro in 2008.
De asemenea, la firme printre bunurile mobile valorificate se numara strunguri, aparate de sudura, cablu de fibra optica, echipamente etc.", a precizat Antonescu.
De asemenea, in perspectiva punerii in functiune in anii urmatori a Reactoarelor II, III si IV, Romania va dispune de un exces de energie electrica pe care l-ar putea exporta, in aceasta ecuatie intrand si proiectul viitorului cablu energetic submarin ce va fi instalat intre teritoriul romanesc si Turcia, in conditiile in care demersurile partii romane au reusit sa identifice cumparatori in aceasta regiune a Europei, a aratat Pogea.
Printre altele, este cunoscut ca patronul retelei de cablu CONY - SAT, unul dintre cei mai importanti operatori pe piata de profil din Romania.
reparatii capitale efectuate recent, telefon international, cablu TV, la care se adauga si contractele turistice in derulare, care se pot prelua odata cu hotelul, totul la doar 1,2 milioane de euro, negociabil.
Grupul RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii prin cablu coaxial (CATV), cu peste un milion de clienti la nivel national.
De exemplu, la Campingul "Elodie" din Jupiter, fiecare turist achita 10 lei pentru campare si 4 lei pentru autoturism (paza este asigurata 24 de ore din 24) in cost fiind incluse si de mai multe facilitati - energie electrica, grupuri sanitare cu cabine de dus individuale, club cu televizor si cablu, un loc special pentru joaca celor mici, spatii pentru servit masa, serviciu de receptie permanent, in care sunt informati, primesc sau expediaza corespondenta si isi pot pune la adapost obiectele de valoare.
In noul Centru, care a preluat si activitatea casieriei de la aceeasi adresaa, clientii Astral pot saa achite contravaloarea serviciilor lunare, saa consulte oferta companiei sau saa se aboneze la serviciile de cablu TV, internet si telefonie.
ßeres a mai spus ca acest cablu va fi construit in maximum doi ani, urmand sa fie finalizat in 2009.
Compania de comunicatii RCS-RDS a actionat in instanta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii din cauza unei decizii a acestei Autoritati cu privire la diferendul existent intre cunoscuta firma furnizoare de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa si o societate constanteana din acelasi domeniu de activitate.
Banii scosi din vanzarea la Bursa a actiunilor Transelectrica vor fi folositi pentru interconectarea sistemului energetic cu cel al Bulgariei si al Serbiei si pentru constructia unui cablu submarin catre Turcia, potrivit lui Codrut ßeres, ministrul Economiei si Comertului, citat de Mediafax.
"Piata serviciilor de comunicatii electronice se transforma, iar evolutia tehnologica ne permite sa furnizam servicii integrate, respectiv telefonie, internet si TV", se arata intr-o declaratie a directorului executiv pentru operatiuni al companiei, Georgios Argentopoulos.
El a adaugat ca la sfarsitul primului semestru numarul conexiunilor dedicate accesului la Internet era de 800.000, din care legaturile prin cablu coaxial au o pondere de 42%.
Sistemele energetice romanesc si turcesc vor fi interconectate prin statiile de la Constanta si Pasakoy cu ajutorul unui cablu submarin, capacitatea de transport fiind de 600 MW.
Cu trei saptamani inainte trebuie achitate ultimele note de plata si instiintate compania de gaz, electricitate, apa, telefonie fixa, internet, cablu TV.
Aici, o data, de doua ori si chiar de sase ori in aceeasi zi, vreme de cinci din sapte zile, sute de case au ramas in bezna pana ieri inclusiv, cand SDFEE a luat decizia de a sista alimentarea toata ziua, pentru a inlocui un cablu de joasa tensiune care ar fi fost distrus din pricina consumului ridicat de energie.
google-analytics.com