Cautare

2075 de rezultate pentru "buftea cozma bogdan" (3.37 secunde)
Adresa firmei este pe Strada Ion C. Bratianu, nr. 18, Buftea.
• Urmatoarea oprire a caravanei electorale PSD-UNPR-PC a fost orasul Buftea, unde senatoarea Gabriela Firea si candidata pentru functia de deputat in colegiul 4 Ilfov, Gabriela Szabo, au luat pulsul "politic" al alegatorilor.
In 22 mai 2016, ziua in care patronul de la Hexi Pharma intra cu masina intr-un copac de pe soseaua Buftea-Corbeanca si murea pe loc, se implineau practic patru ani de la nunta lor din Republica Moldova, eveniment discret, intim, la care a participat doar familia miresei din raionul Ungheni.
Una dintre cele mai mari trupe britanice, cu peste 9 miliarde de vizualizari, vine pentru prima data in Romania si va canta la Buftea, pe scena festivalului Summer Well, in 14 august.
Un milion de oameni care dorm in Chiajna, Chitila, Mogosoaia, Buftea, Popesti sau Berceni, dar muncesc in capitala. Vin cu sute de mii de masini si aduc zeci de mii de copii sa invete in scolile din Bucuresti.
Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea au emis, astazi, 58 de mandate de aducere intr-un dosar de inselaciune in pandemie.
• - DN1A Brasov - Cheia - Sacele - Valenii de Munte - Ploiesti - Buftea - Bucuresti; • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
La data de 30.09.2011, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3 au pus in executare un numar de 10 mandate de aducere in Bucuresti, Buftea si Calarasi, ocazie cu care au fost depistati si condusi la sediul Politiei Sectorului 3 H.
Corbeanca - Buftea (DN1 A) - Mogosoaia - sos. Bucuresti - Targoviste; - DN1 - str. Jandarmeriei - bd. Oaspetilor - sos.
Mladinovici Horia Gabriel (Bucuresti) / A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea), Arbitru AVAR: Urzica Vladimir (Piatra Neamt)
Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Iugulescu Petruta (Buftea)
Costreie Sorin (Buftea) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti), A2: Necula Mihaita (Bucuresti) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR:
In 2008, Chiliman a demontat corturile lui Bogdan Olteanu Nu este pentru prima oara cand Andrei Chiliman face opinie separata in PNL. In 2008, Chiliman nu a vrut in ruptul capului ca presedintele Camerei Deputatilor de atunci, Bogdan Olteanu, sa candideze intr-un colegiu din sectorul 1.
Deputatii liberali nu au luat in seama sugestia presedintelui Basescu privind sustinerea candidaturii Monei Musca la sefia Camerei Deputatilor si l-au desemnat ieri, prin vot, pe actualul ministru pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, pentru a-l inlocui pe Adrian Nastase.
Iar cand politicienii care se afla in situatii de genul celei descrise mai sus se cheama Viorel Marian Pana sau Bogdan Nicolae Niculescu-Duvaz, situatia este cu atat mai delicata.
Principalul contracandidat va fi liberalul Bogdan Olteanu, dupa cum a anuntat ieri Puiu Hasotti.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a expus ieri, cu elan tineresc, primul sau bilant al activitatii legislative si a promis ca in mai si iunie vor fi adoptate legile pentru integrarea in UE.
Dupa ce chiar de Ziua Europei Parlamentul suedez a ratificat tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la marea familie europeana, cu unanimitate de voturi, in cursul zilei de ieri, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu s-a intors dintr-o vizita de la Bruxelles.
Administratia centrala din Romania nu se intalneste cu cea locala, a declarat ieri prese-dintele Traian Basescu cu prilejul depunerii juramantului de catre conservatorul Bogdan Pascu, caruia i-a urat sa-i convinga pe colegii sai din Executiv ca reforma institutiilor nu poate fi evitata.
google-analytics.com