Cautare

600 de rezultate pentru "bucurescu claudiu" (3.70 secunde)
Tragi-comedia de la Mangalia se anima pe zi ce trece, consilierii locali certati cu primarul Claudiu Tusac gasind noi metode de a-si demonstra dreptatea.
Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, anunta, la inceputul acestui an, ca "razboiul" sau cu fosta administratie locala - reprezentata pana in 2008 de pedelistul Zanfir Iorgus - ia o alta turnura.
"Ce, aveti ciuda pe tigan?", le-a spus o femeie consilierilor, facand referire la primarul Claudiu Tusac.
Claudiu Saftoiu nu a a fost numit presedinte al CA din lipsa de cvorum Parlamentul a validat astazi noul Consiliu de Administratie al TVR cu voturi 238 "pentru" si un vot "impotriva" la finalul unei sedinte plina de acuze intre reprezentantii puterii si cei ai opozitiei.
Este vorba despre Claudiu Vrinceanu (31 de ani), redactor-sef al Wall-Street.ro, una dintre principalele publicatii de business de pe piata locala.
Suporterii olteni au tresarit din nou in aceasta saptamana, si asta pentru ca patronul divizionarei secunde FC Olt, Claudiu Postolache, a afirmat ca a discutat cu oficialitatile locale craiovene si ar muta echipa de la Piatra Olt.
In consecinta, Claudiu a decis ca niciunul dintre soldatii din Roma sa nu se mai poata casatori. ... Valentin, fiind un preot crestin, credea ca dreptul oamenilor de a sa casatori era dat de Dumnezeu iar Claudiu nu avea dreptul sa-l interzica. ... Intr-un final, Claudiu l-a gasit si l-a arestat.
In reteau "MICROSOFT", Cocos, Nicolae-NIRO si Pinalti au avut rolul de a-l convinge convinge pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu sa continue contractele de achizitionare produse MICROSOFT prin Claudiu Florica, reprezentantul Fujitsu Siemens Computers.
Un alt motiv este si faptul ca, de cele mai multe ori, am ales destinatii din Grecia, in care l-am avut ghid pe Claudiu Mihailescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri despre afirmatiile facute de Claudiu Saftoiu intr-o emisiune TV, potrivit carora presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu, ca spera ca Saftoiu "sa nu aiba dreptate".
Deputatul PSD Claudiu Manda si-a facut BMW-ul praf ieri, in jurul pranzului, pe strada Caracal din Craiova, dupa ce a incercat sa evite un maidanez si s-a infipt cu masina in lama unui buldoexcavator.
Meme Stoica, managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Claudiu Keseru. ... Claudiu a gresit. ... Claudiu Keseru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucand la echipa ros-albastra si in intervalul ianuarie 2014 - februarie 2015.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat marti, la finalul sedintei Biroului Politic Central, inscrierea in PNL a lui Claudiu Saftoiu. ... Claudiu Saftoiu s-a inscris in PNL.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu. Din partea Presedintiei a fost numit consilierul prezidential Claudiu Saftoiu.
Liberalul Claudiu Saftoiu a fost ales azi de noul Consiliu de Administratie al SRTV in functia de presedinte - director general al institutiei, el urmand sa fie validat de plenul reunit al Parlamentului, dupa audieri la comisiile de specialitate.
Reactia presedintelui CNSAS, Claudiu Secasiu (foto), prezent la dezbateri, nu a intarziat sa apara: ... Revolutionarii vor fi verificati de CNSAS Printr-un amendament la ordonanta propus de Claudiu Secasiu, votat in unanimitate, toate persoanele care detin certificate de revolutionar sau de luptator anticomunist vor fi verificate de CNSAS.
Eroul Claudiu Petre este de negasit! ... Tanarul a disparut pur si simplu dupa ce si-a salvat prietenii Claudiu Petre se afla in clubul Colectiv, vineri seara, cand s-a produs tragedia in care 27 de tineri si-au pierdut viata.
Purtatorul de cuvint al PSD Galati, Claudiu Brinzan, a spus ieri ca, daca Basescu are incredere in iubirea pe care electoratul i-o poarta, nu are nici un rost sa aranjeze infiintarea unei asa-zise ligi civile.
Parlamentarii comisiei de control al Serviciului de Informatii Externe l-au audiat pe directorul demisionar al Serviciului, Claudiu Saftoiu, precum si pe adjunctii sai, Silviu Predoiu si Vasilica Sarca. ... Potrivit surselor citate, Claudiu Saftoiu "a recunoscut ca a gresit" atunci cand a facut declaratiile din comisia privind suspendarea sefului statului.
Anuntul a fost facut ieri de purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Brinzan. ... Noi avem rabdare", ne-a spus Claudiu Brinzan. ... Aceste lucruri au fost remarcate de toti galatenii", ne-a mai spus Claudiu Brinzan.
google-analytics.com