Doriti sa eliminati urmele cauzate de lovituri sau rugina de pe masina dumneavoastra? Puteti sa faceti reparatia chiar dumneavoastra, cu ajutorul Dremel si al ghidului nostru pas cu pas de mai jos.

Materialele necesare:
- Dremel 8200
- Mandrina universala Dremel 4486, piatra polizoare Dremel 8175, peria din otel carbon 428
- Ziare
- Hartie adeziva
- Material de umplutura
- Grund
- Vopsea spray de aceeasi culoare cu cea din fabricatie a masinii
- Bloc de slefuire

Gradul de dificultate: 3 stele (nivel mediu)

Pasul 1
Indreptati locul lovit cu ajutorul unui drug de fier pe care il introduceti sub arcul rotii, exact in punctul cel mai avariat, pentru a-i reda forma. Apoi, eliminati rugina, lustruind locul cu Dremel 8200, piatra polizoare si dispozitivul de prindere universala pentru a putea schimba repede accesoriile, pana cand se poate vedea corpul metalic.

Sfatul Dremel: Cu ajutorul mandrinei universale Dremel veti schimba mult mai repede accesoriile.

Pasul 2
Slefuiti zona din jurul ruginii cu Dremel 8200 si peria din otel carbon pentru a elimina vopseaua desprinsa si lustruiti pana obtineti un aspect neted.

Pasul 3
Adaugati material de umplere.

Pasul 4
Slefuiti intreaga zona cu discul de slefuire pentru a nivela suprafata. Nu utilizati
Dremel in acest scop, deoarece veti crea crapaturi pe suprafata.

Pasul 5
Inconjurati zona pe care urmeaza sa aplicati grund cu ziare sau hartie adeziva. Aplicati grundul in trei straturi. Fiecare strat se va lasa la uscat timp de 10 minute inainte de a aplica urmatorul strat. Lasati grundul sa se usuce timp de 24 de ore. Apoi pulverizati vopseaua de culoarea corespunzatoare si lasati masina la uscat timp de 48 ore.

xxx

Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor si alte hobby-uri creative. Prima unealta multifunctionala rotativa Dremel a fost inventata cu 80 de ani in urma si, de atunci, Dremel a devenit pe plan international un brand renumit, asigurand produse pentru o mare varietate de utilizatori.
Unealta multifunctionala rotativa Dremel a devenit cea mai vanduta unealta multifunctionala din lume, reprezentand angajamentul companiei pentru inovatie si calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifunctionale rotative, care lucreaza la viteze inalte, fiind versatile si putand fi folosite cu peste 150 de accesorii sau atasamente Dremel. Produsele Dremel usureaza munca in cadrul proiectelor detaliate si extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau functionale, atat pentru utilizatorii profesionisti, cat si pentru utilizatorii pasionati de proiectele de DIY.
Pentru mai multe informatii, puteti accesa paginile de internet: www.dremel.ro sau www.bosch.ro.