Cautare

36044 de rezultate pentru "be" (1.44 secunde)
Joi, 23 decembrie a.c., consilierii locali municipali s-au intrunit intr-o sedinta pe a carei ordine de zi s-a aflat un numar de 104 proiecte de hotarari.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Deputatul liberal Orest Onofrei a anuntat ieri ca intentioneaza sa renunte la mandatul de parlamentar pentru a ocupa functia de prefect de Suceava pentru care a fost desemnat de Biroul Permanent Judetean al PNL.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
Comisiile parlamentare de specialitate au avizat favorabil cu 34 de voturi pentru si doua abtineri candidatura lui Adriean Videanu (PD), propus pentru functia de ministru de stat fara portofoliu, insarcinat cu coordonarea activitatilor economice.
Investirea Guvernului propus de premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu a fost intarziata aseara cu mai bine de o ora. Vina a apartinut in buna masura deputatilor, care s-au strans cu greu, in propria sedinta, programata pentru pranz, pentru a abilita Guvernul sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare.
Regele Mihai I considera ca anul care se incheie a fost unul extrem de important pentru Romania. In mesajul adresat cu ocazia Anului Nou, Mihai I apreciaza progresele facute prin faptul ca tara noastra a devenit membru deplin al NATO si ca a incheiat negocierile cu Uniunea Europeana.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrii sai au depus ieri juramantul de credinta si s-au instalat in fotoliile rezervate prin votul de investitura dat, marti seara, de Parlamentul Romaniei.
Situatia fostului suveran al Romaniei Mihai I a trezit interesul Guvernului englez in perioada care a urmat abdicarii acestuia din 1947.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS.
Desi liderii Aliantei PNL-PD, PUR si UDMR au decis, la sfarsitul anului, ca numirea prefectilor sa se faca pana la 10 ianuarie, partidele aflate la guvernare au inceput deja sa emita pretentii in unele judete.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
Directia pentru comunicare, presa si relatii publice a Camerei Deputatilor a transmis ieri un comunicat de presa prin care incearca sa explice situatia mobilierului transferat de la Guvernul Romaniei la Camera Deputatilor.
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
PSD ia in calcul posibilitatea sa voteze de partea Guvernului Tariceanu, in cazul declansarii procedurii privind alegerile anticipate, care prevede, in faza initiala, retragerea increderii in plenul Parlamentului.
“Partidul Umanist nu se va crampona de putere si nu va fi factorul care va declansa o criza politica in Romania“, a declarat joi seara presedintele PUR, Dan Voiculescu, la o emisiune a postului public de televiziune.
google-analytics.com