Cautare

36044 de rezultate pentru "be" (2.01 secunde)
Alianta PNL-PD va realiza in perioada 31 ianuarie-3 februarie un sondaj de opinie la nivelul Bucurestiului, in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Capitalei.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic.
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. El isi tine astfel promisiunea facuta in campania electorala de a da o importanta deosebita in relatiile cu fratii de peste Prut.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Deputatul PNL Ioan Ghise (foto) a propus sambata, in cadrul reuniunii parlamentarilor liberali de la Brasov, ca Alianta D.A.
Ministrul Culturii, Mona Musca (foto), a declarat, in cadrul unei reuniuni a parlamentarilor liberali care a avut loc sambata la Brasov, ca intentioneaza sa ceara personal Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta a posturilor publice de radio si televiziune.
PNL si PD se vor consulta pentru a stabili strategia de schimbare a presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
Liderul umanist Dan Voiculescu sustine ca PUR doreste puterea nu pentru a profita de ea, ci pentru a servi, cu ajutorul ei, interesele romanilor.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
Canotoarea Elisabeta Lipa nu mai ocupa functia de consilier pe probleme sportive al ministrului Administratiei si Internelor, dupa ce ministrul Vasile Blaga a hotarit sa-i scoata postul din organigrama.
Adrian Nastase a fost nevoit, ieri, sa stea fata-n fata cu toti vicepresedintii PSD maziliti tot de el in vara.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, s-a declarat ieri dezamagit de votul pe care l-a primit la alegerile prezidentiale in Onesti, afirmand ca nu mai este atat de sigur ca va vota impotriva actului normativ prin care actualul Guvern a suspendat Ordonanta Rafo, promovata de fostul Cabinet.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Reprezentantii Partidul National Liberal au declarat ca, in privinta contestatei comasari a institutiilor de cultura din Constanta, vor face toate demersurile pentru revenirea la vechea organizare.
Liderul PNL Covasna, Ioan Balan, a demisionat ieri din partid, considerand ca este un gest corect fata de formatiunea politica avand in vedere situatia din judet.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca este nemultumit de faptul ca unii lideri ai coalitiei au facut aprecieri cu privire la modificarea regulamentelor de functionare a Camerelor, fara sa se fi consultat si cu UDMR.
google-analytics.com