Cautare

61321 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (9.10 secunde)
Ploile abundente din aceasta primavara au afectat zeci de mii de hectare de teren agricol. ... Anul acesta, culturile agricole din Dolj au fost greu incercate de conditiile meteorologice.
La inundatiile din 2007 cateva sute de hectare de teren arabil din zona limitrofa comunei Oancea au fost inundate, iar acum proprietarii se vad pusi in situatia de a se confrunta cu acest blestem in fiecare an, daca Prutul isi iese din matca, in urma precipitatilor excesive.
Ceea ce parea la un moment dat irevocabil, a devenit deodata discutabil, din cauza anuntului-soc privind o posibila demisie a presedintelui imediat dupa votarea suspendarii. Indiferent de ce se va intampla, taraboiul, tambalaul, babilonia din tara nu se vor opri cu una, cu doua.
Dupa aproape 20 de decenii de la Revolutie, Romania incepe sa arate a tara europeana, pierzandu-si, cel putin la nivel declarational, roseata din obraji.
Imagini dramatice din toata tara. ... Acestea sunt urmarile ploilor din ultimele zile. ... Cateva gospodarii din satul Picior de Munte au fost inundate. Oamenii spun ca apa a venit din santurile de scurgere ale Drumului National 72 Targoviste - Gaesti.
Vinovata este presa, care a inundat piasa, anterior datei de 15 iulie, cu mult prea multe informasii despre lovitura de stat in pregatire, pentru ca oamenii de sinteza ai CIA sa poata trage, in timp util, concluziile necesare. ... Din perspectiva sinceritatii acestuia sau, dimpotriva, din perspectiva nesinceritatii lui.
Celalalt moment a venit din partea altui tarat, Dan Ioan Popescu, care a solicitat demisia, la pachet, a presedintelui, premierului si a procurorului general.
Din lectura acestora aflam ca Badea il acuza pe Tolo ca nu se concentreaza suficient si inghite pe nemestecxate o diversiune basista, atunci cand se lasa inundat de mila cu privire la jurnalistii de la Romania Libera.
culoare politică, şi la fel ca şi in criza ostaticilor din Irak, au exagerat adesea şi in cazul inundaţiilor.
Intrebarea este in ce masura noua putere are libertatea sa faca ceea ce trebuie, pentru a scoate tara asta din rahat. ... Dar mai ales credeti ca va lasa FMI sa-i scape din bot prada romaneasca? Nu se vor mai privatiza Hidroelectrica si alte trufandale din portofoliul public?
Catastrofa din Japonia afecteaza economia din intreaga lume Dezastrul natural din Japonia a adus odata cu el o catastrofa economica. De cateva zile principalele burse din lume inchid in scadere, iar economia Japoniei este practic blocata. ... $ din valoare.
Doar un procent infim din tara a fost inundat, ne-a spus presedintele Basescu, trimitind in derizoriu relatarile inundatiilor catastrofale cu toate ca si acele locuri fac parte din Romania, tara pe care o conduce.
Isteria generalizata va fi cu greu anihilata si fenomenul nu se intimpla doar in Romania ci si in alte locuri, turcii au scos carnea de pui din meniurile restaurantelor, o timpenie evident, virusul dispare la o temperatura de peste 70 de grade Celsius.
Ne autointitulam o natiune cu profunde sentimente crestine, cu dragoste de aproape, cu milostenie pentru el cand e in nevoi, cu frica de Cel de Sus si cu respect fata de cele bisericesti, facem din preoti umbra noastra pentru orice chestiune minora din viata, facem caz de credinta noastra, dar cand vine vorba sa o si dovedim, uitam cu desavarsire regulile elementare ale acestei morale crestine cu care ne mandrim.
Cupsa a declarat ca principalul vinovat pentru criza prelungita din CJC este PSD, care a incercat inca o data sa eludeze legea. Chestiunea realegerii sefiei CJC a fost completata de un atac la baioneta impotriva primarului Radu Mazare si a deja celebrelor sale panouri, care au inundat Mamaia.
Iulian BADEA ) Campania electorala din 2008 a inundat, ca de fiecare data, Romania in promisiuni electo¬rale. ... Astfel incat cele cateva sute de milioane de euro economisite din constrangeri si disponibilizari bu¬getare au fost redirectionate catre clientela portocalie.
Ca urmare a declaratiilor ministrului de Interne, Cristian David, de saptamana trecuta care a sustinut public ca una dintre cauzele pentru care autoritatile romane au avut la dispozitie putin timp pentru a avertiza populatia asupra inundatiilor a fost si lipsa informatiilor cu privire la inundatii din partea autoritatilor ucrainene, acestea au ripostat.
Acum, la 96 de ani de la acea zi, chiar daca o consideram importanta din punct de vedere istoric si o marcam ca atare, cuprinsi, poate, de valtoarea cotidianului, nu reusim intotdeauna sa ii descoperim aspectele cu adevarat relevante si actuale.
Nu cad bombe, nu alergam dupa teroristi pe strada (desi ai nostri misuna inca din 1989), doar ploua. ... desi in statia respectiva nu trece, de 10 ani, decat o singura linie, astazi, un alt autobuz a fost nevoit s-o ia pe acolo pentru ca pe traseul lui era inundat.
Cum ramine cu declaratiile presedintelui, care a zis ca nu e chiar asa rau, ca e doar unu la suta inundat, ca e sezon ploios si ziaristii sint isterici?
google-analytics.com