Cautare

647 de rezultate pentru "batea ionel" (2.56 secunde)
Toate acestea s-au întâmplat, considera actuala conducere a SNLO, în urma unei decizii luate de Ionel Mantog, fostul director economic al societatii, în ultimele zile în care s-a aflat la conducerea unitatii.
Potrivit inspectorului sef al ITM Galati, jurist Ionel Petrea, inspectorii de munca au decis sistarea temporara a functionarii unor instalatii sau a desfasurarii unor activitati in cazul unui numar de sapte societati comerciale la care s-au constatat nereguli in ceea ce priveste respectarea normelor de sanatate si securitate in munca.
Recent, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia a avut loc un vernisaj de grafica si caricatura al artistului plastic Jimmy Stanescu.
Plutonierul Lucian Ionel Lunic de 30 de ani, de la Garda de Interventie Trusesti, ridicat de mascati in noaptea de duminica spre luni in urma unei operatiuni organizate de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
Ionel Ganea face acuzatii uluitoare. ... Este cam greu, ii dau 30% sanse, cele mai mare sanse le are U Cluj", a declarat Ionel Ganea.
Intr-adevar, la doar cateva ore de la esec, dinspre PSD batea deja zvon de mazilire a lui Nastase, considerat vinovat in primul rand de sfidarea vointei iliesciene.
Fostul sef al Politiei Cernavoda nu batea insa numai femei insarcinate. Pana si subordonatii sai s-au plans de comportamentul despotic al comisarului;
El si-a amintit ca, acum trei ani si jumatate, nu l-a ajutat mai nimeni cand se batea cu Traian Basescu, pe atunci primar general.
Il batea maica-sa de-l zvanta, asa ca i-a ramas o trauma: nu se simte bine, pana nu vede sange pe parbriz.
Dar, daca il batea pe Basescu, erati acum toti incolonati la fundul lui, il pupati la pranz, dimineata si seara, atunci era bun...
Vazandu-se sus de tot, se batea pe burta, ragaind a satisfactie launtrica, si socotea adesea cu voce tare cate decenii de politica la varf mai are el in fata, comparandu-si varsta cu a lui Iliescu.
Dar ce mi s-a parut ciudat era un fel de vant care nu batea nici dintr-o parte, nici dintr-alta, ci ma apasa de sus in jos.
E de inteles, din aceasta perspectiva, de ce SUA au pariat toti banii, in alegeri, pe Basescu cel devotat si nu, spre exemplu, pe liberali, care au cerut retragerea Romaniei din Irak si Afganistan, ori pe social-democrati, al caror candidat prezidential batea anul trecut drumurile la Moscova.
Geoana batea carciumile de lux ale Bucurestilor impreuna cu diversi lideri judeteni de partid, carora le promitea functii contra voturi pentru realegerea sa.
V-as aduce aminte iesirea domnului presedinte interimar Antonescu care numai nu batea cu pantoful in pupitrul de la Cotroceni ca lui nu-i da nimeni ordine.
Nu-si batea nimeni capul cu mofturi din astea. Acum discutiile astea exista, dar sunt tot mofturi. Basescu a obtinut de doua ori mandatul de presedinte, in conditii mai mult decat suspecte.
Nefireasca pentru o uniune politica zdravana si serioasa, care acum sase luni se batea sa dea jos un regim care prabusise tara, nefireasca nici pentru o grupare viabila, hotarata sa castige cu un scor convingator alegerile.
Parca mai ieri se batea record dupa record la proba de votat viteza - va mai amintiti, cred, clasicul episod parizian.
Doua luni mai tarziu, cu un Victor Ponta anchetat si inculpat de DNA, Zgonea batea cu pumnul in masa PSD, cerand Congres pentru reformarea profunda a partidului si alegerea unui nou presedinte.
Este mai mult ca sigur ca tocmai din acest motiv, in cursul zilei de ieri de exemplu, in parcarea de la Selgros nu aveai loc sa te misti, iar la Metro batea vantul.
google-analytics.com