Cautare

1096 de rezultate pentru "art mariage satu maretrackback" (4.62 secunde)
Conform Art. ... Pe langa aspectul mentionat mai sus, mult mai grav, art. ... De asemenea, conform art. 9 alineatul 4 se prevede ca, printre puterile cu care va fi investita aceasta noua institutie se numara si achizitia de vaccinuri tinand cont de recomandarile OMS.
la art. ... Tocmai de aceea, sustin reclamantii, prin art. ... Unul dintre argumente ar fi acela ca ele sunt contracte de vanzare cu pact de rascumparare, conform art.
571/2003, cea prin care s-a adoptat Codul Fiscal, prevede la art. ... La Capitolul IV - "Taxa asupra mijloacelor de transport", art. ... La art.
Potrivit Raportului Comisiei Europene privind Protectia Intereselor Financiare - Lupta impotriva fraudei aferent anului 2007 ("Raportul art. ... Anual, Comisia Europeana raporteaza Consiliului si Parlamentului European asupra masurilor luate de CE si statele membre pentru protejarea intereselor financiare ale Uniunii Europene (Raport art. ... Raportul pe art.
3, care spune ca „terenurile date în administrarea institutiilor si unitatilor de cercetare-dezvoltare de drept public sunt inalienabile, insesizabile, imprescriptibile si nu pot fi scoase din proprietatea publica si din administrarea unitatilor de cercetare-dezvoltare din agricultura si silvicultura decât prin lege, exceptând terenurile prevazute la art.
3, care spune ca „terenurile date în administrarea institutiilor si unitatilor de cercetare-dezvoltare de drept public sunt inalienabile, insesizabile, imprescriptibile si nu pot fi scoase din proprietatea publica si din administrarea unitatilor de cercetare-dezvoltare din agricultura si silvicultura decât prin lege, exceptând terenurile prevazute la art.
Astfel, potrivit art. ... Conform art. ... Potrivit lui Antonescu, fiscul doljean a cerut pana acum atragerea raspunderii in solidar cu firma in 362 de cazuri, in baza art.
In momentul in care ati anuntat si sustinut masurile de reducere a pensiilor si salariilor plasandu-va in conflict direct cu societatea romaneasca, nu ati incalcat art. ... Nu considerati ca, prin sprijinul politic explicit acordat PDL si prin implicarea directa in deciziile interne ale acestui partid, ati incalcat art.
Curtea Europeana de Justitie nu se pronunta asupra legalitatii actului normativ, ci da o interpretare prevederilor referitoare la art. ... "De altfel, acordul asupra actualului continut al OUG rezulta si din prevederile art.
In plus, putem introduce in legea de ratificare, in baza Legii privind tratatele (art 22), mecanismele de supraveghere a aplicarii "regulii de aur". ... Inainte sa plece, se referea la ratificarea unui astfel de acord prin LEGE ORGANICA (prevazuta de art.73 din Constitutie), ceea ce este total diferit.
"La Sala Dalles, la standul SCAE ROMANIA, am preparat capuccino si am facut demonstratii de latte art. ... Acesta a fost ajutat la demonstratiile de latte art de colegul si prietenul sau, Adrian valentin Cojocaru, talentat si el.
Arta la intrare este un proiect initiat de Asociatia Neo Art si Galeria Galateca, sustinut de B-OSA, Bucharest Open Street Art. ... Arta la intrare este sustinuta de B-OSA, Bucharest Open Street Art si va fi in complementaritate cu expozitia Playing B-OSA, deschisa la Galeria Galateca pana pe 30 septembrie.
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Ilona Szilagyi, mester popular, de la Organic Art din Bistrita-Nasaud, participa la Targul de Turism de la Romexpo cu diverse obiecte superbe confectionate de ea din papura. Organic Art se ocupa de cosuri impletite din papura.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi), dar si bijuterii din pietre pretioase - chihlimbar, onix, cuart roz, jad, diamante, si semipretioase, dar si bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. ... Mai avem seturi de bijuterii din otel inoxidabil, ne-a spus Ana Livadariu de la Art My Way.
"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a transmis duminica, 8 septembrie a.c., ministrului Justitiei, domnul Robert-Marius Cazanciuc, cererea de urmarire penala pentru domnul Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, pentru a se proceda conform legii, avand in vedere solicitarea Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie din data de 2 septembrie 2013 privind formularea cererii de urmarire penala fata de domnul Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, in raport cu dispozitiile Art.
HIV Street Art HIV Street Art este o campanie conceputa intr-un mod original. ... HIV Street Art porneste in caravana in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca.
HIV Street Art, in Centrul Vechi SFAT:
Evenimentul de lansare a brandului Art & Hammer a avut loc la Mall Promenada, in cadrul acestuia Iulia Zeana - medic dentist de la cabinetul Dentem a vorbit despre preventia dentara si beneficiile acestor produse nou lansate. ... Bicarbonatul de sodiu exista si in pastele de dinti Art & Hammer.
google-analytics.com