Cautare

61614 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (6.81 secunde)
Cristian Pantazi) Traian Basescu a cedat in fata USL in chestiunea numirii sefilor de parchete. ... Practic, Traian Basescu si-a anulat mare parte din meritele ultimilor ani, si-a incalcat principiile care l-au pozitionat ca interlocutor valid al partenerilor externi.
729/17.07.2009, art.8.
Magda Marincovici) DNA, sesizata in legatura cu nereguli comise in proiectul cardului de sanatate Corpul de control al premierului sesizeaza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, ceea ce a avut ca efect neimplementarea proiectului si provocarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte CNAS Lucian Duta.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Un inel din neolitic in capsula timpului (Autor:
Despre dependenta de dulciuri cu nutritionistul Cristian Margarit. ... Despre dependenta de dulciuri am vorbit cu Cristian Margarit. Odata ce l-ai descoperit pe Cristian Margarit devii dependent. ... Cristian Margarit nu abordeaza problema in termeni de "slabesti atat" sau "dieta perfecta". ... 1.
Consilierul local pesedist Cristian Cretu risca sa-si piarda carnetul de partid, dar si mandatul dupa ce conducerea judeteana a PSD a hotarat sa propuna organizatiei din care face parte alesul excluderea acestuia din partid.
Prima expeditie 100% romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna (Himalaya) a fost anuntata ieri in cadrul unei conferinte de presa care s-a desfasurat la Hotelul Continental din Bucuresti.
Cristian David este ministrul liberal cu cea mai lunga titulatura din Guvernul Tariceanu: ... Cristian David s-a aratat satisfacut de evolutia institutiilor constantene, anuntand ca se incearca obtinerea unei refinantari a proiectului RAJA.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.
Dl Cristian Preda, oparit la culme ca ideile sale de transformare definitiva a Romaniei intr-un stat totalitar (ce se pregateste tot pentru Basescu sau pentru vreun succesor desemnat din camarila sa actuala) nu pot pacali chiar pe toata lumea, a avut o reactie cel putin aiuritoare - dar oricum lamuritoare pentru intentiile si caracterul sau - la constatarea facuta de Ion Iliescu in legatura cu subiectul respectiv.
Astfel, dupa cum ne-a declarat si comisarul sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, nu este chiar de usor asa sa faci parte din Garda. ... "De cele mai multe ori reprezentantii firmelor fantoma sunt niste analfabeti", ne-a mai declarat Cristian Radu.
Social-democratul Cristian Diaconescu si-a depus luni la Biroul Electoral Municipal (BEM), candidatura pentru functia de primar general al Capitalei.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanernt National, ca Bogdan Niculescu Duvaz a fost insarcinat de conducerea partidului sa preia postul de purtator de cuvant al PSD, inlocuindu-l, astfel, pe Cristian Diaconescu, numit ministru de Externe.
Conflictul Preda-Honorius este "un scandal de mucava", presedintele Traian Basescu avertizandu-l pe premierul Emil Boc, prin intermediul vocii lui Cristian Preda, ca aruncarea in lupta a tanarului Honorius nu este tocmai o solutie potrivita, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
Craiova este inclusa în Master Planul de alimentare cu apa si evacuare a apelor uzate din Dolj cu peste 56,6 milioane de euro pentru perioada 2008-2013, suma nerambursabila, asigurata din Fondul de Coeziune înfiintat de UE, si cu alte 10,3 milioane de euro promise de guvern.Pâna în 2038, la sistemele de alimentare cu apa si evacuare a apelor uzate din Banie si din localitatile încorporate ar putea fi realizate investitii de 189,7 milioane de euro, conform Master Planului aprobat la nivelul judetului Dolj.
google-analytics.com