Cautare

61614 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (5.48 secunde)
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Cine este Cristian Tatavura Cristian Tatavura are 47 de ani si este de profesie inginer zootehnist. Lucreaza la gradina zoologica din Calarasi din anul 1986. In perioada 1989 -1993 a urmat cursurile Universitatii Agronomice din Bucuresti. Din 1996 este Director al ZOO Calarasi.
Cristian Socol publica pe standard.ro articolul "Salariile si pensiile vor reveni la normal. ... Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 760, din 12 noiembrie 2012, dupa ce a fost adoptata de deputati la final de octombrie și de senatori in septembrie.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale.
Social-democratii au depus duminica o reclamatie la DNA impotriva ministrului Cristian Adomnitei, in legatura cu felul in care acesta a distribuit microbuzele scolare in judetul Iasi.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 cartea "Spionii. Cine sunt, ce fac", realizata de Centrul Surse Deschise din cadrul SRI sub coordonarea directorului institutiei, George Cristian Maior. Prezentand volumul lansat in cadrul targului de carte Bookfest 2013, "Spionii.
In 2008, Adrian Constantin Bragaru a indus in eroare consilierii locali asupra beneficiului venit din partea utilajelor achizitionate in leasing si a dispus efectuarea de lucrari de curatare a suprafetelor inierbate de pe teritoriul Orsovei, in valoare de 1.174.743 de lei", este specificat intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova.
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari.
Curtea a decis ca sunt neconstitutionale articolele 6 si 8 din lege, adica exact cele doua articole care ar fi permis eutanasierea cainilor maidanezi.
Referendum, validat de o prezenta de jumatate plus unu din cei inscrisi pe liste Curtea Constitutionala a decis ca legea prin care s-au facut modificari la articolul 10 din Legea referendumului este constitutionala in masura in care asigura participarea a cel putin jumatate plus unu din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente.
Mai departe e de vazut daca acestia vor alege sa cheltuiasca rapid o consistenta parte din acest capital pe batalia pentru Dragnea sau vor ajunge o cale mai prudenta, mai cumpatata, evitand o batalie destul de complicata, care ar putea risipi rapid o buna portie din capitalul proaspat castigat.
Printr-o decizie adoptata ieri, judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca nu mai este nevoie de noua milioane de votanti prezenti la urne si ca presedintele poate fi demis cu majoritatea voturilor celor prezenti la referendum.Curtea Constitutionala a României a decis ieri ca presedintele României poate fi demis la referendumul din 19 mai cu majoritatea voturilor valabile ale celor prezenti la urne, ceea ce înseamna ca nu este obligatorie o anumita prezenta pentru demiterea lui Traian Basescu.Contestatie respinsaÎn sedinta de ieri, Curtea Constitutionala a luat în dezbatere sesizarea formulata de 50 de deputati PD cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea art.
Din pacate pentru unii politicieni mai tineri, care au recurs la aceasta comparatie, trebuie spus ca lucrurile nu stau deloc asa. Și vor vedea, daca citesc rindurile de mai jos, si de ce folosesc formula "din pacate"....
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj. ... In conformitate cu articolul 41 din Legea nr.
Aflati din GdS cum puteti pune statul sa plateasca. Actul normativ care a modificat Codul de Procedura Fiscala, publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie 2011, a clarificat o masura fiscala in avantajul mediului de afaceri.
Aflati din GdS cum puteti pune statul sa plateasca. Actul normativ care a modificat Codul de Procedura Fiscala, publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie 2011, a clarificat o masura fiscala in avantajul mediului de afaceri.
Sa luam pe rand cateva din lucrurile pe care le-a spus (si facut) Traian Basescu zilele acestea. ... 1.
google-analytics.com