Cautare

132 de rezultate pentru "ariesul 1907 turda" (2.82 secunde)
primul la Stefanestii de Jos, al doilea la Cluj si al treilea la Turda. Acest nou centru logistic are o suprafata construita de circa 16.500 m2 si se afla pe o suprafata de teren de 109.500 m2.
In tara noastra orasele in care producatorul european a dorit sa investeasca au fost Oradea, Arad si Turda. In 2004 Oradea avea cele mai mari sanse deoarece cei mai importanti furnizori Electrolux isi au sediul in urbea de pe Crisul Repede.
Ramnicu-Valcea, Oradea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se arata intr-un comunicat al companiei.
Printre locatiile studiate se afla Harsova, Drobeta Turnu Severin, Babadag, Tulcea, Murighiol (Dobrogea), Falticeni, Piatra Neamt, Bacau, Dumbrava Rosie, Ruginoasa (Moldova), Cluj, Jucu de Sus, Iernut, Simeria, Turda, Dej (Transilvania Nord, Valea Somesului), Lipova, Teius, Vintu de Jos (Transilvania Centru, Valea Muresului), Comana, Venetia, Sambata, Bogata, Talmaciu, Porumbacu de Sus (Transilvania Sud, Valea Oltului).
In prezent pe tronsonul 2B a Autostrazii, Campia Turzii - Gilau, se desfasoara mai multe lucrari, printre care cele de hidroizolatie si asfaltare la alte zece structuri - poduri, pasarele, pasaje, viaducte, instalarea grinzilor de tip T la pasajul peste autostrada din apropierea nodului rutier de la Turda, activitati de terasamente la nodul rutier de la Gilau.
Defalcat, cei 101,46 kilometri reprezinta 12 kilometri din tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei, 42,5 kilometri tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, centura Sibiu in lungime de 17,56 kilometri, 9,4 kilometri din tronsonul Turda-Gilau al Autostrazii Transilvania, doi kilometri din viaductul de la Suplacu de Barcau si 18 kilometri de la Dolea-Sarsig (judetul Bihor) din Autostrada Transilvania.
In paralel, conducerea Bechtel doreste sa continue lucrarile pe tronsoanele de autostrada Turda - Campia Turzii din judetul Cluj si Bors - Suplacu de Barcau in judetusl Bihor.
Dupa 2005 s-au deschis doar vreo 100 Stopartakm, adica Drajna-Fetesti (33 km), centurile Sibiu si Pitesti, precum si Turda-Gilau (50 km).
Pe agenda discutiilor s-a aflat sustinerea initiativelor mediului de afaceri din Romania, in special in judetul Cluj, zona Turda - Campia Turzii, prin investitii directe si colaborarea cu autoritatile locale.
Industria alimentara, de bauturi si tutun a continuat sa se dezvolte, de asemenea si industria mijloacelor de transport, unde avem cel mai puternic brand romanesc - Dacia, iar domenii, alta data bine reprezentate, precum productia de sticlarie - renumita fabrica de sticla de la Turda, judetul Cluj, sau productia de textile, imbracaminte si pielarie au facut fata cu succes cresterii costului fortei de munca.
De exemplu in judetul Cluj, tronsonul Gilau - Nadaselu va fi incheiat in anul 2015, iar un alt proiect propus pentru finantare este constructia autostrazii Sebes-Turda.
Tiberiu Muresan, cadru universitar de marca prin mana caruia au trecut mii si mii de studenti. Venind din Turda, agronomul Tiberiu Muresan ajunge sa conduca Institutul de cercetari agricole Fundulea peste zece ani.
Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, REWE Romania detine 227 de magazine Penny Market la nivel national si activeaza cu un numar de peste 4.300 de angajati.
HCM Constanta, Potaissa Turda si HC Odorhei, la masculin, Oltchim Ramnicu Valcea, HC Zalau, Cetate Deva, HCM Roman, Dunarea Braila si HCM Baia Mare, la feminin, sunt cluburile care indeplinesc conditiile, respectiv sa aiba structura monosportiva, un numar de minimum sapte jucatori legitimati in cadrul clubului cu meseria de handbalist, sa detina o baza sportiva si sa ofere o garantie financiara care sa-i permita sa sustina financiar echipa in sezonul actual, dupa cum informeaza GSP.
Turda 3-august; Bistrita 10-august; Piatra Neamt 17-august; Bacau 24-august; Focsani 31-august; Galati 7-septembrie; Tulcea 14-septembrie; Slobozia 21-septembrie; Buzau 28-septembrie. Stefan Stan a castigat notorietate in 2011, odata cu obtinerea primului loc in cadrul emisiunii-concurs "Vocea Romaniei".
Elise Stan, Florentina Satmari, Maria Dragomiroiu, Stefania Rareș, Gheorghe Turda, Gelu Voicu, Larisa Barbu, Lucian Goiana, Paul Stanga, Cornelia Tihon, Costel Pandelescu, Radu Fornea, Vlad Ionescu au urcat aseara pe scena, rand pe rand si au pledat pentru muzica populara.
In consecinta, la 9/10 august 1601, Mihai Viteazu este ucis de generalul Giorgio Basta in apropiere de Turda. Era inlaturata, astfel, orice tentativa de unire a provinciilor locuite de romani, aceasta actiune fiind reluata de-abia in secolul al XIX-lea.
Dupa un an, Mihai Viteazul a fost ucis langa Turda, iar unirea… s-a destramat. De ce a facut voievodul muntean aceasta unire?
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora, Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu, Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani, Dr Dana Miricioiu.
Turda, Pasajul Grant, Sos. Crangasi, Str. Virtutii, Str. Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea si retur. Totodata, datorita manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Revelionului 2016 in Piata Constitutiei, in noaptea de Anul Nou, intre orele 19.00 si 3.00, traficul rutier va fi restrictionat pe Bd.
google-analytics.com