Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (8.81 secunde)
Dorel Coica a subliniat faptul ca reforma nu este posibila daca se merge in continuare cu aceeasi oameni, si l-a intrebat totodata pe Gheorghe Ciocan de ce nu si-a aparat oamenii dupa alegerile din toamna.
Presedintele Traian Basescu are in jurul sau un mare aparat de securitate, asa cum preciza medicul sau, dar ii este alaturi si sotia, Maria Basescu.
Mi se pare absurd ca, spre exemplu, o gogoserie, unde este impropriu sa ai un televizor sau poate chiar un aparat de radio, sa plateasca aceasta taxa abuziva, pot eu sa spun, din anumite puncte de vedere.
Potrivit siteului de stiri www.iol.com, Ioana Basescu a aparat consumul moderat de tutun, afirmand, in plus, ca are un magazin in Bucuresti care comercializeaza atat tigari obisnuite, cat si tigari de foi, tutun de pipa, precum si alte produse folosite de fumatori.
Privind acuzatiile ca a pus “stranieri“ in pozitii-cheie din partid, Nastase s-a aparat spunand ca si Iliescu a facut la fel atunci cand i-a promovat pe Teodor Melescanu si pe Eugen Mihaiescu, “care nu au confirmat“.In premiera, Nastase a anuntat ca, daca Iliescu nu va candida pentru postul de presedinte, atunci va candida el.
“In statele civilizate, cei care fac parte dintr-un aparat administrativ pot iesi la pensie din astfel de posturi“, a spus Honciu.
Nastase sare pentru Geoana Presedintele PSD, Adrian Nastase, l-a aparat pe Mircea Geoana, raspunzand criticilor formulate la adresa acestuia si precizand ca nu doreste sa fie considerat “complice“ la ceea ce poate sa insemne o acuzatie nedreapta fata de un om saul altul.
Optiuni pentru medici si dascali - obiectivul este ca in 2-3 ani sa avem un aparat bugetar in jurul a 900 de mii de salariati platiti din bugetul de stat;
Premierul Tariceanu a precizat ca, prin aceste modificari, aparatul birocratic va fi verificat mai atent, pentru ca este “stufos si greoi“, si va deveni un aparat mai flexibil si mai eficient decat cel de astazi.
Potrivit liderului PD, exista un “stufos aparat guvernamental care trebuie, de urgenta, restructurat si eficientizat“. Boc a precizat ca aceasta restructurare nu il va viza si pe primul-ministru.
Doar din neatentie sau graba, adica involuntar, mai recunoasteti cateodata ca faceti parte dintr-un aparat de propaganda impropriu societatii civile.
Deputatul Sergiu Andon isi pierde functia din cauza incompatibilitatii Sergiu Andon a fost gasit incompatibil cu functia de deputat, dupa ce a aparat in calitate de avocat un client cercetat pentru coruptie.
Un personaj ca domnia sa, care este deosebit de sentimental, categoric sufera in situatii de nedreptate“, l-a aparat Talpes pe fostul presedinte al Romaniei.
Nu sunt aparat, nu sunt inconjurat de nimeni. - Acestui domn i-am facut plangere penala. - Eu nu ma mai sperii de-astea, mesaje de amenintare cu moartea, mizerii.
“Chiar daca as fi incheiat un contract, desi nu l-am incheiat, ca avocat cu o firma de-a lui Hayssam, nu poate fi acuzat un avocat ca a aparat o firma si sa fie conturata imaginea de vinovatie, in conditia in care liderii importanti din partid l-au hranit si l-au pastorit pe Omar Hayssam“, a spus Iorgovan.
çn drumul sau, Geoana a incercat sa explice cum e cu votul uninominal unor muncitori care instalau un aparat de aer conditionat, cetatenilor care scoteau bani din bancomat, tinerilor care stateau intr-un a€žcafe interneta€œ, librarului de la Carturesti si cumparatorilor dintr-o farmacie.
Ei au avut de aparat, pe langa principii, si functia de conducere a Camerei. Dupa vot, liderul grupului parlamentar PNL, Crin Antonescu, a apreciat capacitatea de negociere si de compromis politic de care au dat dovada aproape toate grupurile parlamentare pentru a debloca lucrarile parlamentare.
Uita-te atent la bord, vezi daca sunt gauri de la aparat, prinderi suplimentare, uzura mare a scaunelor, uzura volanului si a schimbatorului sau alte locuri in care materialele s-au tocit.
Sarbul Novak Djokovic, numarul 1 mondial, si-a pastrat titlul in turneul de tenis Masters 1000 de la Miami. Nole l-a invins in finala pe scotianul Andy Murray cu scorul de 6-1, 7-6 si a obtinut al 30-lea titlu in cariera si al doilea din sezon, dupa Australian Open.
Fiecare aparat functioneaza intocmai ca un telefon, doar ca are tastele incorporate in...talpa incaltarii. Pretul unei astfel de perechi de pantofi este de 2.500 de lire sterline, scrie The Sun.
google-analytics.com