Cautare

1889 de rezultate pentru "antena 1 pitesti vigilenta agentilor" (4.00 secunde)
Erorile sunt puse in special pe seama agentilor de asigurare, care, in goana dupa incheierea cat mai multor polite RCA, au gresit datele de identificare din contracte. ... Ultimatumul a fost valabil pentru politele incheiate pana la sfarsitul anului trecut, cu valabilitate si dupa 1 aprilie 2006.
Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Referitor la obligativitatea agentilor economici de a se dota si de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, Directia Generala a Finantelor Publice Dolj va aduce la cunostinta urmatoarele:
Asa se face ca valoarea creditelor restante ale populatiei si agentilor economici se ridica la 549 de milioane de lei la finele lui aprilie, potrivit Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Conform estimarilor analistului, din cauza cerintei de atestare, numarul agentilor imobiliari necalificati va scadea simtitor, iar în conditiile în care proiectul atestarii va fi implementat, un agent imobiliar va putea profesa si peste hotare fiindca îi va fi recunoscuta diploma.
"Avand in vedere ca legislatia a suferit modificari si nu se mai raporteaza ajutoarele de stat de natura sociala, ci doar cele acordate agentilor economici se constata ca la nivelul consiliilor locale aceste ajutoare sunt mai putine.
FNGCIMM vine cu o oferta foarte bogata in intampingerea dorintei agentilor economici de a putea avea acces la facilitatile de creditare ale institutiilor financiar-bancare.
FNGCIMM vine cu o oferta foarte bogata in intampingerea dorintei agentilor economici de a putea avea acces la facilitatile de creditare ale institutiilor financiar-bancare.
Parlamentul European a adoptat pe 22 octombrie un raport pe aceasta tema care prevede ca toti angajatii agentilor de munca temporara au dreptul la un nivel minim de protectie incepand cu prima zi de munca.
Daca ne raportam la un curs de 3,3 lei/euro, nivelul ajutorului de stat destinat acestor zone s-a ridicat la circa 63,2 milioane de euro, in conditiile in care valoarea totala a ajutorului de stat acordata in perioada respectiva tuturor agentilor economici din Romania a fost de cel putin 5-6 miliarde de euro.
Consiliul Concurentei a avizat si a trimis Comisiei Europene notificarea schemei de ajutor de stat pentru restructurarea agentilor economici in dificultate din portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si al Ministerului Economiei (ME), in vederea depasirii efectelor crizei economico financiare mondiale.
Stocurile de energie, necesare asigurarii consumului popuatiei si al agentilor economici, au fost aprobate ieri in sedinta de guvern, potrivit unui comunicat remis de institutie.
Conform Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, cei patru falsi inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorilor au mai efectuat la inceputul acestei saptamani controale si in comuna Turburea, unde au reusit sa insele vigilenta a doua vanzatoare.
Ei nu au fost condamnati la moarte, sunt membri ai societatii romanesti care au dreptul la viata, a spus Dragnea la Antena 3.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Apropo de stenograme, credeti ca nivelul discutiilor e diferit la Antena 3? ... Pe o scara a incorectitudinii jurnalistice, unde ati plasa Antena 3? ... Nu e vorba de corect sau incorect, Antena 3 e tot o televiziune anti-Basescu. ... Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3. ... Mai exact, acestuia i se promisese ca emisiunea "Vorbe grele" va fi mutata de la Antena 2 la Antena 3, in prime-time.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... Antena 3 - rating, regimul Basescu - perpetuarea la putere. ... Ca Antena 3 nici n-are interesul.
google-analytics.com