Cautare

3440 de rezultate pentru "antena 1 pitesti masina rasturnata la benzinarie" (3.82 secunde)
Necunoasterea prevederilor legale ii poate costa scump pe botosanenii care vor sa inscrie in circulatie o masina la mana a doua.
Tata Nano - cea mai ieftina masina din lume - ar putea ajunge si in Romania, scrie presa indiana .
Tolo - locul de unde nu as mai pleca Mica statiune Tolo, din regiunea Argolida, peninsula Peloponez, am descoperit-o prima data in anul 2003, cand am facut o excursie cu masina, pe un traseu stabilit cu un agent de turism foarte priceput.
Prima intrebare se refera la ipoteza, mentionata de Vallee in cartile sale, conform careia manifestarile fenomenului OZN ar putea reprezenta un program de instruire pentru umanitate.
FARCAS) Pe 27 august 1979, la miezul noptii, ajutorul de serif Val Johnson din Warren, Minnesota, era in patrulare pe o sosea. Nu se vedea nicio lumina, cu exceptia uneia care parea sa pluteasca deasupra carosabilului, cam la o mila distanta.
Din neglijenta sau de oboseala, multi parinti isi uita copiii in masina, mai precis intr-un cuptor incis. Cateva minute sunt suficiente pentru ca cei uitati intr-o asemenea masina sa moara.
Lucrurile se complica la Vaslui, acolo unde cei 7 violatori stau ca pe ace, pentru ca se apropie termenul din 14 august, cand se vor afla din nou fata in fata cu victima lor.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
O tanara a murit iar soferul a fost transportat in stare critica la spital. Politistii au avut informatii ca in masina erau trei persoane si, minute bune, au cautat o alta victima prin padure.
Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata. In urma impactului, masina a fost proiectata la cel putin 300 de metri.
Ideea este ca si-n iernile trecute au fost capitole de genul asta din partea vremii, dar parca n-au fost chiar atatia blocati, iar la cei care au fost s-a ajuns mai repede.
Aceasta a cumparat in anul 2008 o masina de la o firma de leasing din Bucuresti si nu a mai achitat ratele. Patru ani de zile masina a fost data in urmarire nationala dupa ce femeia a refuzat sa respecte contractul incheiat cu firma de leasing.
Operatiunea de reglare a unghiului de fuga se refera la ajustarea unghiurilor rotilor astfel incat ele sa fie paralele intre ele si in acelasi timp sa fie eprfect perpendiculare pe pamant.
Cristina Scutaru) Titi Aur, multiplul campion national de raliuri care a infiintat Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur, a explicat, la DC News, ce inseamna pericolul in ceea ce priveste masinile puternice.
Doamna Diana Georgescu a organizat atunci un eveniment chiar la fizician acasa, intr-un orasel aflat nu departe de Bucuresti. ... I-am promis fizicianului ca il voi vizita la Centrul de Medicina Naturala din Bucuresti. ... Nu am ajuns din pacate la acest Centru.
Masina populara a Romaniei are si ea o istorie alternativa, povesti nespuse si intamplari necunoscute publicului larg. ... Nici nu erau prea multe motive de mandrie, francezii de la Renault punandu-si mainile in cap in 1999, cand au (re)venit in Romania pentru a prelua Dacia.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
google-analytics.com