Cautare

3440 de rezultate pentru "antena 1 pitesti masina rasturnata la benzinarie" (4.17 secunde)
Chiar si la recentul Targ International de la Geneva, masina fabricata la Pitesti sub marca Renault a adunat in jurul sau o multime de curiosi.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. ... Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Se pare ca un sofer roman a refuzat sa ii plateasca unui italianul oglinda retrovizoare pe care i-o acrosase si a trecut cu masina peste turistul intins pe sosea. ... Incidentul a avut loc la o benzinarie de langa Bolzano, in nordul Italiei.
Ei bine, e posibil ca persoana care a aprins simtul modei in tine sa se intoarca de la un outlet store, solutia pentru haine de reviste la preturi mici.
Automobilul s-a rasturnat, iar patru persoane, printre care doi politisti, au ajuns la spital. Cele doua masini au fost grav avariate.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
O tipa da anunt la ziar: Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca. A doua zi se prezinta acasa la ea un tip zdrentaros: ... 1 - module dintre care unul obligatoriu: Modulul 1: (curs obligatoriu) 1. ... Viata in doi 1.
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat 4 intalniri OZN din cele circa 1.200 de cazuri colectate de John Timmerman, fost trezorier al Centrului de Studii OZN (Center for UFO Studies - CUFOS) infiintat de J. ... 1.
In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
Concursul "Masina Anului" in Romania - editia 2007 s-a incheiat. Castigatoare este Opel Corsa, care a reusit de data aceasta sa depaseasca Ford S-Max la o diferenta de 17 puncte.
Am testat pe pista de la aeroport Infiniti G35, Hummer H3 si Infiniti FX 35, trei dintre modelele pe care le ofera spre vanzare EUROCAR Craiova. Am avut ocazia sa testam Hummer H3 , Infiniti G35 si SUV-ul FX 35, puse la dispozitie de Eurocar Craiova.
Ti-ai cumparat masina dintr-un parc auto second hand din strainatate, dar nu ai avut posibilitatea sa îi faci verificari temeinice.
Îmi amintesc ca am vazut vreo doua la show-ul auto din fata Teatrului National, acum ceva timp, un Opel GT si o Honda. ... Mânerele usilor sunt la acelasi nivel cu caroseria. ... Comenzile si instrumentele de bord sunt orientate catre sofer, totul este la îndemâna.
Constructorul auto Tata Motors va prezenta, la salonul auto care va avea loc in luna ianuarie in India, cel mai ieftin autoturism din lume, cu un pret de 2.500 de dolari. Prezentarea noului autoturism la Auto Expo, eveniment organizat la New Delhi, este programata pentru 10 ianuarie.
Motor V12 de 6 litri, biturbo, "cumintit" electronic la 320 km/h, 670 de cai-putere si cuplu de 1.000 Nm. ... Fara limitare electronica, propulsorul cu 12 cilindri în V poate dezvolta un cuplu maxim de 1.200 Nm.
Impala este cea mai cunoscuta marca de masina produsa de concernul american General Motors.
Cu alte cuvinte, o persoana fizica si-a cumparat o masina dintr-un stat membru UE. ... Vine cu masina in tara si ajunge la Fisc, unde, obligatoriu, mai plateste o data TVA (19%) si abia dupa aceea autoturismul sau poate fi inmatriculat in Romania.
Sunt chestiuni care nu se invata la scoala. ... In schimb, pe masura ce soferul castiga experienta la volan, trebuie sa se autoeduce in sensul acesta. ... Este bine sa se concentreze pe masina din fata masinii din fata sa.
Una din partile bune ale situatiei financiare delicate in care ne aflam (observati cum am reusit sa evit termenul criza) este ca am inceput sa devenim mult mai atenti la diferenta dintre "vreau" si "am nevoie".
Una din partile bune ale situatiei financiare delicate in care ne aflam (observati cum am reusit sa evit termenul criza) este ca am inceput sa devenim mult mai atenti la diferenta dintre "vreau" si "am nevoie".
google-analytics.com