Cautare

4690 de rezultate pentru "antena 1 pitesti 16 04 2010 test drive daster" (4.54 secunde)
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
De la un capat la altul era mai mare decat parcarea drive-in; ... Apoi s-au stins toate luminile din drive-in. Filmul s-a oprit, bufetul devenise negru.
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi.
Cora Lujerului, care gazduieste primul drive al retailerului, va lansa si serviciul de livrare la domiciliu in prima jumatate a anului viitor si estimeaza ca acest serviciu va ajunge la 5% din cifra de afaceri a magazinului, compania avand in plan extinderea coradrive si in alte hipermarketuri.
Solid State Drive sunt acele unitati de stocare ce pastreaza informatia pe chip-uri de memorie flash si nu pe discuri magnetice ca la obisnuitele harddisk-uri.
In spatele scutului protector se afla un drive normal, a carui stocare se face pe memorii flash. Din spusele producatorului, viteza de citire pe un drive Survivor este de 34 MB/s, respectiv 23 MB/s la scriere, fiind astfel unul dintre cele mai rapide de pe piata.
Coreeni de la Samsung se folosesc de statutul lor de lider pe piata de memorii RAM si Flash, si anunta inceperea productiei in masa a primului drive de stocare SSD.
Configuratia minima necesara trebuie sa includa un procesor la 2.6 GHz, 1 GB de RAM, 3 GB liberi pe HDD si placa video de la GeForce FX 5700 sau Radeon 9600 cu 128 MB în sus.
Numit Google Drive, noul serviciu de stocare va permite stocarea de 2GB de informatii asa cum o face si cunoscutul serviciu Dropbox insa cu posibilitatea de a extinde spatiul de stocare virtual cu pana la 5GB contra-cost.
Un client mai putin obisnuit a fost zarit la fereastra unui drive-thru, a unui fast-food cunoscut, dupa ce o femeie si-a facut aparitia cu un cal, aflat pe bancheta din spate a masinii.
Insa odata cu lansarea noului Swift 2010, Suzuki inseamna si economie de combustibil, protejarea mediului inconjurator, multiple posibilitati de personalizare si un interior spatios si modern.
google-analytics.com