Cautare

4690 de rezultate pentru "antena 1 pitesti 16 04 2010 test drive daster" (4.72 secunde)
În urma unui test realizat de organizatia independenta AV - Test.org din Germania, BitDefender s-a clasat pe prima pozitie în topul de detectie a amenintarilor informatice, conform unui comunicat Softwin.
Aici poti aplica regula care spune ca la fiecare 60 de minute de munca sa iei 1 minut de pauza pe care sa-l folosesti pentru a privi la minim 10 metri departare.
Aici poti aplica regula care spune ca la fiecare 60 de minute de munca sa iei 1 minut de pauza pe care sa-l folosesti pentru a privi la minim 10 metri departare.
Daca ti se pare ca site-urile preferate ti se incarca mult mai greu decat in mod normal, sau, pur si simplu, viteza cu care te dai pe net pare mult mai mica decat ti s-a promis, poti face un test rapid pe cateva dintre paginile dedicate.
Se va face media tuturor notelor si fiecare va primi aceeasi nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota 10." Dupa primul test, notele au fost adunate si impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8.
Acest test a condus la o scadere importanta a numarului de cazuri de cancer de col si decese, ca urmare a acestei afectiuni.
Tranquility, un test prenatal non-invaziv (NIPT) care e in masura sa depisteze anomaliile cromozomiale ale fatului fara riscurile amniocentezei; Verity, un test care poate detecta in urina bebelusului 101 afectiuni metabolice; Omega Test, un test Omega-3, pentru cea mai buna nutritie a bebelusilor.
Un risc individual crescut ('1/100) impune efecturea testelor genetice, care vor preciza diagnosticul. ... de screening, FMF a impus cel mai ridicat standard de calitate pentru ecografia fetală, analiza - Dublul Test și programul de calcul al riscului individual pentru sindromul Down.
Test rapid de Alzheimer. ... Participantii au efectuat acest test de doua ori, in studiu fiind inregistrat cel mai bun rezultat.
Alzheimer, test de sange care prezice evolutia bolii (Autoare: ... Practic printr-un test de sange care vizeaza acest marker de sange se poate prezice evolutia bolii. ... Un test de sange este mai potrivit pentru acest lucru decat scanari scumpe ale creierului.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Oltenia Motors, dealerul BMW din Banie, gazduieste în zilele de 13 si 14 mai turneul de promovare a tehnologiilor inovatoare de crestere a performantelor si de reducere a consumului de carburant si a emisiilor de CO2 la automobilele bavareze.   Scopul pachetului de tehnologii noi pe automobile BMW din seriile 1, 3 si 5, denumit EfficientDynamics, este mai multa putere, dar mai putin CO2 si este atins cu ajutorul unor masuri inteligente precum frânarea regenerativa sau functia Auto Start Stop.
Primul test cu Citroen C4 a confirmat tendintele lansate de marca franceza odata cu noua generatie C5. ... In cadrul test drive-ului, am condus cele mai puternice motorizari: 1.6 l benzina turbo de 155 CP, respectiv 2.0 diesel de 150 CP.
Primul test cu Citroen C4 a confirmat tendintele lansate de marca franceza odata cu noua generatie C5. ... In cadrul test drive-ului, am condus cele mai puternice motorizari: 1.6 l benzina turbo de 155 CP, respectiv 2.0 diesel de 150 CP.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului: Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
google-analytics.com