Cautare

3994 de rezultate pentru "antena 1 marti" (5.75 secunde)
Totusi, in urma negocierilor de marti dintre Putere si Opozitie, parlamentarii s-au relaxat cam mult si nu au reusit sa mentina stabilitatea cvorumului.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Senatul se reuneste in sesiune extraordinara, maine dupa-amiaza Senatul se va intruni, marti, in sesiune extrardinara, de la ora 16.00, ca sa discute despre proiectele de lege restante, precum si despre legea privind votul uninominal, care a fost declarata neconstitutionala, daca pana atunci va sosi motivarea Curtii Constitutionale, informeaza Mediafax.
Voi trimite o scrisoare presedintilor Comisiei Europene, Parlamentului European si grupurilor parlamentare din PE Premierul Victor Ponta a declarat marti, dupa anuntul PDL privind boicotarea referendumului, ca aceasta actiune este ilegala si ca partidul condus de Vasile Blaga trebuie actionat penal.
Marti intra la vot final Secretarul Camerei Deputatilor Niculae Mircovici a declarat, marti, la finalul sedintei BP, ca motiunea simpla depusa de grupul parlamentar al PDL va fi dezbatuta saptamana viitoare, luni, ea urmand a fi votata marti, in cadrul sedintei de vot final.
Zile norocoase - marti Zile fatidice - joi RAC Cu foarte multi adversari si preocupati de aventurile galante de care nu pot scapa, Racii se incapataneaza sa faca investitii, sa imprumute bani si intra in incurcaturi din ce in ce mai mari.
Alina Costache) PLUTO este sarbatorita Google de marti, 14 iulie. ... Pamantenii au marti, pentru prima data, sansa de a privi de la cea mai mica distanta Pluto, planeta pitica aflata la marginea sistemului nostru solar.
Dupa Traian Decebal Remes, Varujan Vosganian, Nicolae Lazin si Ludovic Orban, pe aceasta lista se afla, de marti seara, si Dan Motreanu, secretarul general al PNL.
din partea domnului ministru Funeriu", a povestit Campanu, intr-o interventie la Antena 3, in cursul careia a explicat in ce conditii i s-ar fi oferit, marti, postul de sef al Inspectoratului scolar general in judetul Botosani.
Basescu e iresponsabil, iar cuvintele sale nu valoreaza doi bani Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, in replica la afirmatiile sefului statului, ca daca USL va fi votat de 50% plus unu dintre romani, atunci Uniunea va forma Guvernul, iar presedintele va fi schimbat, adaugand ca Traian Basescu e un "iresponsabil, iar cuvintele sale nu valoreaza doi bani".
Drept urmare, ei au contestat votarea in plenul comun de marti a rapoartelor cu candidatii pentru CSA si Curtea de Conturi.
Soarta lui Geoana, decisa marti de Comitetul Executiv al PSD Comitetul Executiv al PSD decide marti, prin vot, daca il va exclude din partid pe presedintele Senatului Mircea Geoana, asa cum a recomandat, pe 13 noiembrie, Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala, transmite Antena 3.
Antena 3 informeaza:
S-a "descurcat" bine in gestionarea numirii procurorilor sefi Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta a dovedit maturitate, intelepciune, stapanire de sine si ponderare in modul in care a gestionat situatia legata de numirea procurorilor sefi, el aratand ca Ponta "s-a descurcat bine".
Orice vor decide judecatorii, vom respecta decizia lor / AGERPRES Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca va respecta orice decizie pe care o vor lua judecatorii in dosarul in care este cercetat de DNA, sa pana la o sentinta finala, va continua sa-si sustina nevinovatia.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid".
Iliescu, despre absenta lui Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Lipsa presedintelui Traian Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Mihai este un gest lipsit de eleganta si realism, a spus fostul presedinte Ion Iliescu, marti seara, la Antena 3, potrivit antena3.ro.
Aceasta din urma a inceput "razboiul" marti, cand a publicat pe blogul personal despre compromisurile pe care Teo le-a facut pentru celebritate. ... A colaborat si cu ¬posturile tv B1 si PRO TV, dar s-a consacrat la Antena 1, cu emisiunea "Duminica in familie", pe care a si realizat-o.
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
google-analytics.com