Cautare

3994 de rezultate pentru "antena 1 marti" (3.90 secunde)
Bugetul anuntat marti va prevedea ajutoare sociale reduse, salarii inghetate pentru bugetari, contributii marite catre fondul de pensie, taxe pe profit marite cu pana la 40%, si o taxa pe valoare adaugata ce ar putea ajunge pana la 20%, fata de actualul 17,5%.
Este posibil ca banii sa intre luni sau marti in contul BNR.
Iran — Nigeria, la Curitiba, in Grupa F • Marti 17 iunie: ... Croatia — Mexic, la Recife, in Grupa A • Marti 24 iunie: ... locul 1 grupa A — locul 2 grupa B, la Belo Horizonte (meciul 49) 23,00:
Vezi PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI Astazi si maine, meteorologii anunta temperaturi de primavara, maximele putand ajunge si la 14 grade Celsius. Marti, temperatura aerului scade fata de ziua precedenta, dar se va mentine mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului.
Vezi prognoza pana marti Conform unei informari meteorologice emise de ANM, pe arii extinse vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare la munte si in regiunile nordice, precipitatii mixte in vestul si centrul tarii si predominant ploaie in sud si sud-est.
Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate. ... Marti, Tribunalul Constanta a judecat contestatia inaintata de catre procurorii anticoruptie, amanand pronuntarea pentru vineri.
marti, joi si duminica. ... marti si joi. ... luni si marti. ... marti, joi si duminica. PESTI Apar probleme in cuplu si nu prea iti convine sa te certi in perioada urmatoare.
Problemele interioare sunt cauzate de indoielile si analizele eronate pe care le vei face. Zile favorabile: marti si vineri. ... marti si vineri. ... marti si duminica. ... marti, miercuri si duminica. Sursa: Revista TEO
Zonele din Romania vizate de avertizare Precipitatiile sub forma de ninsoare vor reveni in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte, incepand din noaptea de luni spre marti.
Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12:00.
Cod galben de vreme rea pentru intervalul 30 aprilie, ora 14:00 - 1 mai, ora 21:00.
9 grade C - Marti, 17 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 0gradeC si 13 grade C - miercuri, 18 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 2 grade C si 15 grade C Precipitatii:
Traian Basescu a aparut in cadrul intalnirii cu ambasadorii desfasurate marti cu trei pete inchise la culoare pe cap, informeaza Adevarul. ... Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a infirmat insa marti, la Antena 3, ca presedintele ar fi bolnav.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Antena 3 a abandonat repede proiectul. ... Altfel, semnaturile sunt lovite de nulitate - degeaba se lauda Antena 3 cu zeci de mii de semnaturi.
ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. Din panica profesionala. Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. ... Glontul a trecut la 1 mm de carotida.
1. ... Exact in emisiunea de la Antena 3 din 8 martie 2018, in care isi prezenta propriul sondaj, Marius Pieleanu de la Avangarde a facut insa o precizare extrem de importanta pentru analiza noastra:
google-analytics.com