Cautare

7504 de rezultate pentru "amarinii ionut alexandru roman" (3.91 secunde)
Mihai Roman 52 / Dobrosavlevici 71, Said 81 Echipele de start: ... Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Partidul Verde au sarbatorit joi atat ziua de nastere a lui Ionut Dolanescu, dar si inscrierea sa in acest partid. ... Apoi a inceput petrecerea, la care Ionut a fost vioara intai, tinand un adevarat recital. "Ionut canta muzica populara, dar e citit si cultivat in strainatate.
Ministrul Finantelor Ionut Popescu a refuzat categoric sa avizeze aceasta hotarire la care Calin Popescu-Tariceanu tine foarte mult. ... "Eu nu am semnat un astfel de act normativ si nici nu voi semna asa cum am declarat si-n timpul sedintei guvernului”, a declarat Ionut Popescu, ministrul Finantelor Publice.
Ion Iliescu anunta pe blog ca Miercuri, 5 septembrie, la ora 19.00, va participa la libraria Bastilia din Piata Romana, la lansarea cartii de eseuri sportive a lui Ionut Vulpescu.
Senatorul Ionut Vulpescu anunta pe facebook, ca in curand, una dintre cele mai vechi si pretioase colectii de timbre din Europa va putea fi din nou, dupa multi ani, expusa.
Senatorul Ionut Vulpescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant, prin care anunta ca ofera o bursa de studiu unui copil care nu dispune de mijloacele materiale necesare pentru a-si termina studiile. ... Bursa va fi platita din suma forfetara a senatorului Ionut Vulpescu.
Ministrul Ionut Popescu a simtit nevoia sa iasa in fata ziaristilor si sa explice masura, considerata "una revolutionara”. ... Chiar si ministrul Ionut Popescu a recunoscut ca s-ar putea pierde foarte multi bani:
Statul roman nu avea posibilitatea sa vina in sprijinul basarabenilor decat cu sfaturi. ... In zilele urmatoare s-a tinut la Chisinau Congresul preotilor si al invatatorilor care au cerut un mitropolit roman, autonomie si o forma de guvernamant proprie.
Virgil Pop, primul parlamentar roman condamnat la puscarie cu executare. ... In ziua de 27 martie 2012, a fost condamnat definitiv, 5 ani cu executare pentru trafic de influenta, primul parlamentar roman.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Sunt roman si imi apar tara si neamul! ... Integritatea nationala, interesul romanesc, limba romana si demnitatea poporului roman nu se negociaza!
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
"Cei din urma vor fi cei din urma" (scenariul si regia artistica Gavriil Pinte, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune), "D‘ale carnavalului" (adaptarea radiofonica si regia artistica Alexandru Darie, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune).
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea sustine ca de la Mausoleul Marasti au fost furate si osemintele generalului Arthur Vaitoianu, declaratia venind la cateva zile dupa ce Directia a cerut Parchetului sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Marasti.
Fostul purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat ca a decis sa candideze la sefia PSD, precizand ca este vorba de o initiativa personala si ca spera sa aiba sustinerea a cat mai multor organizatii social-democrate din tara.
Alexandru i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu: ... Alexandru i-a transmis presedintelui Traian Basescu ca opiniile sale despre Istoria moderna a Romaniei sunt "incalificabile si impardonabile, probe ale unei ignorante ce va descalifica". Alexandru a facut aceste afirmatii intr-o scrisoare deschisa adresata sefului statului.
Alexandru Mazare demisioneaza din PSD Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a declarat ca demisioneaza din PSD.
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR. ... Alexandru Lazescu:
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre cum trebuie puse pe roate toate canalele Televiziunii publice. ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu:
Ideea lui Alexandru Ciucu de a oferi servicii de croitorie doamnelor a venit in momentul in care sotiile clientilor lui Alexandru Ciucu au solicitat costume pe comanda cu croiuri si influente masculine. ... Despre asta este vorba si in noua colectie a lui Alexandru Ciucu.
google-analytics.com