Cautare

7504 de rezultate pentru "amarinii ionut alexandru roman" (7.58 secunde)
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media.
Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii. Vreau sa ma cunoasteti exact asa cum sunt eu si la fel cum sunteti dumneavoastra", spune Alexandru Arsinel.
Recent, la Casa Universitarilor din Capitala, Alexandru Calmacu a lansat volumul Vise in paragina, o colectie de editoriale in care sunt prezentate si satirizate intamplari inedite inspirate din evolutia societatii romanesti postcomuniste.
Istoria clipei s-a asezat, astazi, pentru profesorul si scriitorul Alexandru Brad, in liturghia eternitatii Clopotele au batut, astazi, 2 martie 2019, in sambata sfanta a Mosilor de Iarna, la Panade, in Alba, intr-un vechi sat de pe malul Tarnavei, a pomenire si a ruga pentru adormitii de-a pururi, in randul carora si-a aflat locul vesniciei, la hotar de primavara, si cunoscutul scriitor Alexandru Brad, profesor pentru zeci de jurnalisti care au semnat si continua sa semneze in presa ultimelor 3-4 decenii.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
Dupa ce s-a pensionat, la inceputul anului 2017, Andrei Alexandru a postat un mesaj pe Facebook. ... Andrei Alexandru: ... Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
de 40.000 de euro si doua microbuze Comisarul-sef Petrisor Alexandru, seful Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Sectiei Regionale Transporturi Craiova, si subinspectorul Mihai Ardelean, subalternul lui Alexandru in cadrul aceluiasi birou, au intrat in atentia oamenilor legii pe 24 februarie, cand un craiovean a formulat un denunt impotriva celor doi la Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj.
Tugulea este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. ... Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
UPDATE 10:59 - Ionut Chisalita de la PSD a venit in scaunul cu rotile la Parlament. ... VEZI FOTO - Ionut Chisalita a venit in scaunul cu rotile la Parlament UPDATE 11:14 -PDL-istul Theodor Paleologu:
un spectacol in care recreem o lume neinteleasa pe care incercam sa o decriptam prin bucatele de limbaj recognoscibil." Miercuri, 25 martie, ora 19.00 TRADARE de Harold Pinter Spectacol realizat in parteneriat cu Primaria Sectorului 3 si Centrul Cultural Casa Artelor” Sector 3 Cu:Sabrina Iaschevici, Silviu Debu, Ionut Visan Regie:
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman.
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... unii cred ca de vina sunt moliile care bantuie prin Forta Democrata - partidul infiintat de Roman dupa ce a pierdut controlul in PD;
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Ionut Vulpescu a postat pe Facebook un text pe care il puteti citi in continuare: ... -------------- Ionut Vulpescu este un politicin roman, fost consilier al presedintelui Romaniei Ion Iliescu.
"Piticii" pregatiti de Ionut Niculcea si Nelutu Chebac au lasat o buna impresie, doar lipsa de experienta privandu-I de o clasare superioara. ... As vrea sa le multumesc domnilor Sebatini si Paunescu si grupului de parinti care mi-au fost de un real ajutor", ne-a declarat antrenorul Ionut Niculcea.
Aldana Lupeanu la kumite copii 2 (-30 kg) si kata copii 2, Alexandru Potcovaru (kata copii 2), Marius Macesanu (kata copii 3), Maria Mageri (kata copii 3), Alexandra Popescu (kata minicadeti);
Iustin Popescu - Ionut Balaur, Adrian Scarlatache, Guilherme Garutti - Ionut Radescu, Mihai Lixandru, Lucian Dumitriu, Razvan Trif - Moussa Sanoh, Bogdan Rusu, Alexandru Buziuc Rezerve: ... Alexandru Pelici Chindia:
google-analytics.com