Cautare

7504 de rezultate pentru "amarinii ionut alexandru roman" (3.86 secunde)
Ollie Rehn si-a exprimat aceasta opinie intr-o intrevedere avuta cu ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu. ... Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a explicat ca Guvernul este constient de importanta clauzei de salvgardare si ca "astfel de probleme sint discutate in aproape fiecare sedinta a Executivului ".
' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? ... Vreau doar sa-i spun ca este nedrept fata de memoria lui Ilie Alexandru.
Tatal lui Ionut, baietelul ucis luni de maidanezi in zona parcului Tei, spunea ieri: ... Familia micutului Ionut este distrusa si parintii copilului nu s-au dezlipit ieri de langa sicriul ingerasului lor de la capela Bisericii Sfantul Gheorghe din Capitala.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
poetul, dramaturgul si prozatorul roman Horia Furtuna (1888); ... prozatorul, editorul si publicistul roman Al.[exandru] I.[ancu] Stefanescu (1915); actorul roman Puiu Calinescu (1920); ... criticul, istoricul literar, eseistul si jurnalistul roman Eugen Luca (1923); ... geofizicianul roman Dumitru Enescu (1930); dirijorul si profesorul roman Ion Baciu (1931);
Disparut de pe prima scena a politicii romanesti de aproape sase ani, Petre Roman incearca o revenire in forta. ... Roman este initiatorul unui nou concept politic, Polul de Stanga sau Polul Social, care vrea sa insemne relansarea stangii romanesti, amenintat cu disparitia de prestatia unui PSD cangrenat de coruptie.
Astfel, Adevarul este fostul cotidian Scanteia, organ central al Comitetului Central al Partidului Comunist Roman. ... Directorul onorific al publicatiei era Alexandru Birladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. ... Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru anunta, intr-o scrisoare, ca va candida la sefia PSD impotriva lui Victor Ponta, daca nu se va inscrie altcineva.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Andrei Alexandru (foto) are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Ionut Popescu, consilier pe probleme economice al marelui Boc pe vremea cand se faceau jocurile la Fondul Proprietatea, e mare jucator la Bursa.
Florin Popete, Ousmane Viera, Ionut Rada, Ionut Tataru, Alexandru Vlad, Alexandre Cardoso, Alexandru Avramescu, Calin Cristea, Mihai Pintilii, Claudiu Voiculet, Dan Nistor, Olimpiu Bucur, Ciprian Brata, Valentin Lemnaru, Paul Batin, Alexandru Grigoras, Alexandru Maxim, Daniel Unguru, Roberto Dumitru, Alexandru Neagu si Deivydas Matulevicius.
4-8) la o intalnire cu actorul ALEXANDRU ARSINEL ocazionata de lansarea biografiei sale intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
4-8) o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL. Aceasta a fost ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. ... Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Cu toate acestea, Alexandru Botezatu, in varsta de 23 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand vrea sa realizeze o fotografie ca la carte.
248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic. ... Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Fostul ministru al Finantelor in Guvernul Tariceanu, Ionut Popescu, a lansat pe blog un scenariu bomba in legatura cu viitorul politic al lui Traian Basescu. Conform ipotezei difuzate de Ionut Popescu, presedintele Traian Basescu ar putea ocupa, dupa incheierea mandatului la Cotroceni, functia de premier.
Printre principalele subiecte care vor fi dezbatute de reprezentatii Guvernului cu oficialii Fondului Monetar International (FMI) sint scaderea inflatiei, realizarea unui deficit bugetar si cvasifiscal redus, a declarat, ieri, Ministrul Finantelor Publice Ionut Popescu. ... De asemenea vom discuta si despre reducerea deficitului cvasifiscal ", a afirmat Ionut Popescu.
google-analytics.com