Cautare

296 de rezultate pentru "alex" (3.47 secunde)
Doamna Vali de la firma Alex Logserv a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie. ... Am observat o crestere la aceasta editie fata de editiile trecute", ne-a spus doamna Vali de la firma Alex Logserv.
FARCAS) Continuam sa rezumam, asa cum am facut si in cateva episoade anterioare, opiniile prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron intr-un lung interviu despre OZN-URILE SI CONSTIINTA UMANA EXTINSA, acordat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcastului Skeptiko.
Ma bucur ca voi evolua la o echipa cu pretentii si cu potential", a spus, pentru GdS, Alex Dandea.
Au debutat sub tricolor Cristian Ganea (FC Viitorul) si Alex Baluta (CSU Craiova). ... Alex Baluta, 66) - 9. ... Alex Chipciu, 14.
Cristina Ich i-a luat mintile lui Alex Piturca: ... Fost fotbalist, Alex Piturca a spus ca el si Cristina Ich nu exclud sa se casatoreasca in viitor. ... Christina este o femeie miraculoasa, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu, a declarat Alex Piturca pentru cancan.ro.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Alex Velea va asteapta la Fairytale Party.
Razvan Matache) si ’’Cai verzi pe pereti’’ - Smiley & Alex Velea & Baxter (text: Smiley, Alex Velea si Don Baxter). ... Smiley & Alex Velea & Baxter sunt nominalizati la aceasta categorie cu piesa ’’Cai verzi pe pereti’’, pentru care au scris si textul.
GABRIELA COSTA & ALEX MAN - Lansarea albumului 'Tempo de Amor' Cele doua concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 si 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu.
Delia a lansat single-ul Fata lu' tata, piesa compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Alex Mocanu revine la Sala Palatului in echipa cu cei trei stand-up comedianti, lui alaturandu-i-se Raul Gheba. ... Parerea mea, spune Alex.
Dupa sute de inscrieri, cei trei lideri Magic In 5 â€" ADDA, Alex Velea si Vanotek â€" si-au ales finalistul alaturi de care sa mearga in tabara de creatie de la Borsa.
Alex. ... Alex. ... Alex. Ioan Cuza, Bd. Gh. Duca, Gara de Nord, cu intoarcere pe Calea Grivitei, Str. Buzesti, Bd. Ion Mihalache, Str.
Alex Zhavoronkov, director al Fundatiei de cercetari biogerontologice din Marea Britanie, a declarat pentru Daily Mail ca renuntarea la orice forma de activitate sexuala ar permite oamenilor sa depaseasca speranta de viata obisnuita si sa traiasca pana la varsta de 150 de ani, scrie MEDIAFAX.
Istoriile lui Alex Stefanescu (Autor: Alex Stefanescu) Nu exista spectacol mai jalnic decat acela al denigrarii Catedralei Mantuirii Neamului, cea mai impresionanta realizare a tarii noastre in anii de dupa 1989.
Alex Bodi nu doar ca nu ocoleste locurile in care o ducea candva pe Bianca Dragusanu, dimpotriva afaceristul parca le cauta cu tot dinadinsul. Si, nu, nu o spunem noi, ci o demonstreaza imaginile pe care Alex Bodi si Daria Radionova le impartasesc.
In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia. Surse din ancheta au precizat ca Alex Velea si Alina Eremia au fost audiati de politisti in calitate de martori.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. Ca anonimul Alex de pe forum.
Cheryl Cole, Victoria Beckham, Abigail Clancy, Ilari Blasi, Alex Curran sau Noemi Lenoir sunt in topul celor mai BUNE femei de fotbalisti.
google-analytics.com