Cautare

1009 de rezultate pentru "albu ionela zau judetu mures" (2.73 secunde)
Un alt liberal care urmeaza sa ocupe o functie importanta in stat este Gheorghe Albu, avansat de la functia de director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta la postul de secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii.
Voicu si Albu, trezorieri ai PNL si PD in timpul campaniilor electorale din 2004, s-au intilnit ieri pentru a discuta situatia sumei de 200.000 de euro pe care Alianta D.A.
, Gheorghe Albu si-a reluat postul de director, dupa ce a fost demis din cadrul Ministerului Agriculturii. ... Nu a facut nimeni presiuni ca sa ma retrag din scaunul de director”, a declarat Gheorghe Albu (foto).
Gheorghe Albu, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta. ... Si asta pentru ca, dupa cum ne-a declarat Gheorghe Albu, directorul DADR, cele patru institute constantene sunt, toate, importante.
Aceasta editie reprezinta insa un nou inceput, atat sub raportul locatiei, cat si al suportului tehnic", a afirmat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia", cel care s-a declarat de nenumarate ori jenat ca trebuia sa expuna utilajele agricole pe platforma Teatrului National.
"Cu toate ca s-au cheltuit deja 19 miliarde, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a mai solicitat inca 3 miliarde pentru rezolvarea tuturor solicitarilor venite din partea producatorilor agricoli de lapte", a declarat pentru "Replica" de Constanta Gheorghe Albu, directorul DADR Constanta.
„Acesta este cel de-a doilea an când nu vom avea Salonul Agroaliment, din cauza conditiilor improprii“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“.
Pe de alta parte, secretarul de stat in Agricultura, Gheorghe Albu, a declarat pentru "Replica" ca nu sunt motive de ingrijorare in ceea ce priveste pretul graului sau al painii. ... E o chestiune de mentalitate a producatorilor romani", a afirmat Gheorghe Albu.
Albu Ana - referent clasa a III-a, Tr 1 scrie pe declaratia de avere din 26 septembrie ca a incasat, din salarii, in 2007, 21.829 de lei, adica circa 1.800 de lei pe luna (a avut bani ca in 2006 sa contracteze un imprumut de 20.040 de lei de la Banca Romaneasca si altul de 115.000 de lei in 2007);
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori.
Diallo 8 autogol, Albu 90+2 penalty / Compagno 44, 47 penalty, Baeten 90+5 Rapid: Moldovan - Stahl, Dandea, Grigore, Morais - Albu, Sapunaru, Kait - Vojtus, Panoiu, Ilie; ... Mogosanu, Busu, Pop, Achim, Asamoah, Albu, Marquet, Ondaan, Cl.
Albu - Sidibe, Bauza, Van Durmen - Cl. ... Mogosanu, Paramatti, Busu, Pop, Marquet, Ondaan, Blidar, Albu, Compagno ANTRENOR: ... Albu, Kait, Carnat - R.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Plecari din Antene catre RTV Ionela Nastase, reporter la Antena3, si Gabriela Mirica, producator la Observatorul Antenei 1, pleaca la postul de televiziune RTV al lui Sebastian Ghita.
Luni, stiu ca nu au program, iar marti ce o fi, cata lume o sa vina?", se plangea, ieri, in fata Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova, Ionela Greiere.
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi.
Ionela Prodan a fost internata in stare grava, miercuri dimineata. Se pare ca lucrurile s-au complicat, iar medicii au sfatuit familia sa se astepte la ce e mai rau.
Asa cum precizeaza reprezentanta Organizatiei Studentesti a Partidului Verde, Ionela Costache, mai mult de 25 de studenti au luat parte la aceasta actiune incercand sa atraga astfel atentia asupra necesitatii protejarii mediului inconjurator.
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
Premianta Bihorului Singurul parlamentar bihorean care a primit calificativul "deosebit" este deputatul Ionela Pop-Bruchental (PDL), despre care se spune ca s-a folosit regulat de declaratii politice si a recurs des la instrumentele de control parlamentar, precum interpelarile sau intrebarile, care au fost sustinute de o documentare solida, bazata pe consultarea cu cetatenii sau cu partenerii sociali.
google-analytics.com