Studentii organizatiei de tineret a Partidului Verde au organizat sambata trecuta o vasta actiune de ecologizare in zona Scurta, in apropiere de varsarea Prutului in Dunare. Asa cum precizeaza reprezentanta Organizatiei Studentesti a Partidului Verde, Ionela Costache, mai mult de 25 de studenti au luat parte la aceasta actiune incercand sa atraga astfel atentia asupra necesitatii protejarii mediului inconjurator.

"Au fost formate echipe, fiecare avand ca sarcina colectarea deseurilor, distribuirea de saci menajeri si postarea de afise care sa ajute la constientizarea problemei care a facut obiectul actiunii. Ca si la precedenta actiune de la Garboavele, organizatia noastra s-a bucurat de sprijinul persoanelor aflate in zona, acestea fiind foarte receptive, participand la discutii cu reprezentantii nostri si chiar implicandu-se efectiv, alaturi de acestia, in colectarea deseurilor", a precizat Ionela Costache.

In cadrul actiunii s-au strans nu mai putin de 60 de saci menajeri cu deseuri dintr-un perimetru de doi kilometri patrati si au fost postate 20 de afise in zona ecologizata pentru a preveni aruncarea gunoaielor.