Cautare

1009 de rezultate pentru "albu ionela zau judetu mures" (3.67 secunde)
„Aceasta manifestare expozitionala se va desfasura în foaierele si pe esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“ din Craiova si va reuni peste 36 de firme din domeniu“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“.
Seceta pedologica extrema care a afectat numeroase judete ale Romaniei in ultima perioada a reprezentat unul dintre principalele subiecte de discutie in cadrul intalnirii pe care Gheorghe Albu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii a avut-o ieri la Hotelul Perla din Mamaia cu reprezentantii fermierilor si a autoritatilor constantene din domeniul agricol.
Desi multi sustin ca eradicarea acestui fenomen este practic imposibila, iata ca secretarul de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Gheorghe Albu incearca, prin intermediul colegilor din tara, si anume directorii Directiilor pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, sa mai diminueze din pagubele produse de mafia cerealelor.
Despre Iulia Albu se stie ca taie in carne vie si putine sunt vedetele care reusesc sa ii intre in gratii.
Prefect de o luna sau poate si cateva luni, succesorul lui Culetu se zice ca ar putea fi Albu. Da, Gheorghe Albu, fost sef peste agricultura din Constanta si actual secretar in Ministerul Agriculturii. S-a zis treaba asta, si Albu ar vrea - a recunoscut.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Stiu ca enunturi de acest fel gasesti, mai degraba, in documente, programe, proiecte, mai mult la nivel de principiu, insa cu mandrie pot sa afirm ca in judetul Mures toate acestea sunt realitate.
Ionela Lungu, mester popular din Humulesti, participa la targul de Martisor organizat in curtea MTR. ... Pot fi folosite si ca brose si ca obiecte decorative, a spus Ionela Lungu.
Democrat-liberalii sustin ca, in fapt, colegiile electorale sunt facute in functie de interese Deputatul PDL Bihor Ionela Bruchental este nemultumita de modul in care liberalii si udemeristii au impartit pe colegii electorale judetul Bihor.
In schimb, "in agentiile Loteriei Romane, pretul lozurilor este afisat si in lei vechi, si in RON", a afirmat directorul executiv al Directiei Marketing din Loteria Romana, Adrian Albu, preluat de Mediafax. Albu a mai precizat ca nu are cunostinta sa se fi produs confuzii pana in prezent.
Daca firmele romanesti inregistrate ca fiind viabile la 1 ianuarie 2007 vor reusi sa capoteze doar in proportie de 25%, acesta va putea fi considerat un real succes", a spus Gheorghe Albu, presedintele Camerei de Comert si Industrie "Oltenia".
Acest lucru înseamna, practic, eliminarea subventiilor si orientarea fondurilor catre investitii“, a spus Gheorghe Albu, presedintele CCIO, joi, într-o dezbatere din cadrul târgului Indagra.
Acest lucru înseamna, practic, eliminarea subventiilor si orientarea fondurilor catre investitii“, a spus Gheorghe Albu, presedintele CCIO, joi, într-o dezbatere din cadrul târgului Indagra.
Tocmai de aceea, ieri, incepand cu ora 10:00, Borcea a discutat cu mai multi angajati ai clubului, printre care si Marian Albu, directorul general al echipei din Stefan cel Mare, Mircea Copaci, Ion Moldovan, Constantin Eftimescu, Constantin Danilescu, Cristi Tanase.
Iulia si Mihai Albu s-au despartit definitiv, dupa ce decisesera sa mai acorde o sansa relatiei lor desi au divortat in urma cu un an. ... I-am facut pe plac si i-am dat divortul", a spus Iulia Albu la WOWbiz.
Autointitulata “aripa curata“ din PSD Mures va cere CNSAS sa se pronunte asupra trecutului candidatilor la sefia filialei PSD, in sensul daca au colaborat sau nu cu fosta Securitate.
Presedintele PRM Mures, Constantin Amza Margarit, a declarat ieri ca le-a facut o oferta de preluare reprezentantilor filialei judetene a PUNR.
Liderul filialei Mures si purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca Delegatia Permanenta a filialei liberale muresene, care a luat in discutie subiectul fuziunii PNL cu PD, considera oportuna si necesara realizarea unui partid de centru dreapta puternic, ce poate rezulta din fuziunea prin absorbtie cu PD.
Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, sustine ca in judetul Mures coalitia este paralizata din cauza razboiului tot mai intens dintre liberali si democrati. ... Acesta a subliniat ca UDMR Mures a ajuns intr-o situatie delicata, pentru ca nu doreste sa se amestece in problemele Aliantei D.A.
google-analytics.com