Cautare

563 de rezultate pentru "ajofm mehedinti" (3.48 secunde)
Prefectura Mehedinti a obtinut 200.000 de euro pentru un proiect ce vizeaza optimizarea comunicarii intre institutie si serviciile publice deconcentrate, finantarea fiind asigurata de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. "Judetul Mehedinti este singurul din tara care va beneficia de un astfel de sistem informatic de raportare si comunicare.
PSD+PC a castigat si in Gorj si Mehedinti Rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica, anuntate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj, plaseaza pe primul loc Alianta PSD +PC, cu 34,26%, urmata de PDL - 30,55%, PNL - 14,49%, PRM - 13,76%, Elena Basescu - 4,17%, si PNCTD - 1,12%.
Inspectia de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (I.S.U.) Mehedinti a efectuat ieri controale la primariile din judet. ... al Judetului Mehedinti, despre producerea oricaror situatii de urgenta sau efecte ale acestora. ... Mehedinti pentru raportarea evenimentelor.
  Resturi de privatizat în Mehedinti Noua firme din Mehedinti mai au printre actionari si statul, care detine câteva zeci de procente la fiecare. AVAS mai este actionar majoritar la una singura, Cerom Mehedinti (51,004%), si are obiect de activitate fabricarea hârtiei si a cartonului ondulat.
In urma acestor sesizari, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti a cerut ANPC suspendarea activitatii Volksbank Drobeta Turnu Severin. Ieri-dimineata, inspectorii OJPC Mehedinti au mers la sediul bancii pentru a pune la punct blocarea activitatii pana la rezolvarea plangerilor venite de la consumatori.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta a lasat Primarii Harsova o nota de plata de 10 miliarde de lei pentru cei 200 de someri care erau folositi la lucrarile de salubrizare.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj ofera mai multe joburi in tari ale Uniunii Europene. Potrivit reprezentantilor AJOFM Gorj, locurile de munca sunt afisate pe site-ul Eures si pentru ele pot aplica romanii interesati.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
In cadrul aceleiasi conferinte, AJOFM si-a prezentat activitatea pe luna octombrie, cand a fost inregistrata o rata a somajului de 5,1 %, care a crescut cu 0,5 % fata de luna precedenta.
Astfel, saptamina trecuta prefectul a anuntat ca si Teodor Dimitriu, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si-a aratat disponibilitatea de a renunta la post.
Evolutia ratei somajului, noul sistem aplicat pentru retete compensate si gratuite, identificarea agentilor economici care folosesc forta de munca la negru, precum si problemele cadrelor didactice au reprezentat principalele subiecte discutate in cadrul Comisiei de dialog social Rata somajului, in scadere Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Elena Palimaru, a prezentat evolutia ratei somajului din primele 3 luni ale acestui an, care a fost de 9,8% in luna ianuarie si a ajuns in luna martie la 9,6%.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a primit banii pentru creditele cu dobanda subventionata din bugetul asigurarilor de somaj.
985 de galateni si-au gasit un job in luna iunie, acest numar fiind cel mai mare comparativ cu cel inregistrat la acest capitol in cursul lunilor trecute ale acestui an, potrivit statisticilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati Potrivit directorului executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu, in luna iunie s-a inregistrat un virf in privinta angajarilor comparativ cu lunile anterioare ale acestui an.
Ultimele evidente ale Agentiei Judetene de Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) arata ca la Galati s-a inregistrat o rata a somajului de 7 procente. ... Tot seful AJOFM Galati a recunoscut ca, in continuare, atentia ii este indreptata spre cei 12.399 de someri neindemnizati.
Odata cu liberalizarea pietei muncii ca urmare a intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, galatenii s-au inghesuit la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a afla cum pot lucra dincolo de granitele tarii.
Rata somajului inregistrata la nivelul judetului Galati in luna februarie a fost de 7%, conform situatiei intocmite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
De la primele ore ale diminetii oamenii au venit la bursa generala a locurilor de munca, organizata de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM). ... Potrivit conducerii AJOFM, 700 de persoane au fost selectate in vederea incadrarii in munca.
google-analytics.com